Biblioteca Judeţeană a obţinut titlul de „Filiala Anului” la Conferinţa ANBPR

În perioada 26-28 aprilie, a avut loc la Târgu-Mureş Conferinţa ANBPR BiblioPublica, cu tema „Impactul transformator al bibliotecii publice în comunitate”.

Această ediție a Conferinței ANBPR a adus în discuție rolul și funcțiile bibliotecii moderne în evoluția și dezvoltarea durabilă a comunităţii. Prin subiectele abordate, participanții au încercat să răspundă cum contribuie bibliotecile la satisfacerea nevoilor de informare ale comunităţii, în continuă diversificare.

A fost organizată şi gala premiilor ANBPR la care Biblioteca Judeţeană Vrancea s-a înscris cu trei lucrări de specialitate, la doua sectiuni diferite: Secţiunea dedicată activităţi profesionale şi Secţiunea dedicată activităţii de Asociaţie
Biblioteca Judeţeană “Duiliu Zamfirescu” Vrancea a fost reprezentată la conferinţa de bibliotecarii: Margareta Tătăruş – coordonator Secţia pentru copii şi tineret, Funica Gabriel: coordonator Secţia colecţii speciale, Liliana Cristea bibliotecar.

Margareta Tătăruş a contribuit la prezentarea Secţiunii tinerilor bibliotecari–TIBRO, participanţi la Şcoala de Vară pentru bibliotecari „Sunt tânăr, deci mă implic!” a Grupului TIBRO.La Workshop-ul: „Resurse de învăţare – experimentaţi, creaţi şi partajaţi!” a participat şi colega noastră Liliana Cristea bibliotecar care a făcut o prezentare a diferitelor tipuri de E-readere.

La festivitatea de premiere a Galei Premiilor ANBPR, Biblioteca Judeţeană “Duiliu Zamfirescu” Vrancea a obţinut titlul de „FILIALA ANULUI” pentru cea mai activă filială a asociaţiei în anul 2011.
Este onorant pentru noi să primim această recunoaştere, la nivel naţional, a activităţii profesionale, cu atât mai mult cu cât este pentru a doua oară când Filiala ANBPR a bibliotecii noastre primeşte acest titlu. La acest rezultat s-a ajuns prin frecvenţa şi tematica întâlnirilor metodice şi implicarea tuturor bibliotecarilor din judeţ în activităţile profesionale.

Comunicat primit de la director, dr. Teodora Fîntînaru si Relaţii Publice bibl. Olaru Maria-Cristina

One Response to Biblioteca Judeţeană a obţinut titlul de „Filiala Anului” la Conferinţa ANBPR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.