Bebe Marica vrea să-l trimită pe Miron Mitrea în istorie: “Se va scrie cu litere mici despre el, după 9 decembrie”!

Costel Florin Bebe Marica este director adjunct la Oficiul Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit ( OJPDRP) Vrancea şi candidat al Alianţei România Dreaptă în Colegiul 4 Camera deputaţilor. De profesie jurist, Bebe Marica s-a ocupat de implementarea tehnică şi financiară a programului SAPARD şi FEADR în Vrancea, încă din 2009.

Adversarul lui Miron Mitrea (USL) spune că în anii în care a lucrat cu fonduri europene, a avut uşa deschisă pentru toţi cei interesaţi de aplicarea proiectelor pentru obţinerea de fonduri europene, fie primari, fermieri sau simpli cetăţeni.

Contez pe sprijinul primarilor care şi-au manifestat intenţia de a mă susţine aşa cum pot ei, pentru că şi eu am avut tot timpul uşa deschisă la OJPDRP, indiferent de culoarea politică a edililor. Contez pe sprijinul vrâncenilor pentru că sunt primul candidat născut şi crescut aici şi care trăieşte aici, spre deosebire de alţii. Consider că vorbesc aceeşi limbă cu fermierii şi cetăţenii din Colegiul 4.

Nu imi este frică de bătălia în care am intrat, nimic nu mă va opri să îmi duc lupta la capăt. Dacă domnul Mitrea va intra în istorie cu litere mici, eu voi intra cu litere îngroşate ca fiind cel care l-a trimis acasă pe Miron Mitrea”

Referitor la cazul lui Alin Trăşculescu, Bebe Marica nu consideră că va avea o campanie mai grea după problemele pe care le are fostul preşedinte al PDL Vrancea.

Sunt absolvent de drept şi ştiu că răspunderea este individuală. Dacă domnul Alin Trăşculescu a greşit trebuie să plătească, dar justiţia este cea care trebuie să îşi spună cuvântul. În timp, adevărul va ieşi la iveală, veţi vedea! Se cunosc prea puţine lucruri din acest dosar“, a mai precizat candidatul ARD.

La Tulnici, împreună cu Gabriel Postolache

Bebe Marica a mai spus că dacă locuitorii din Colegiul 4 îl vor trimite în parlamentul României, îşi va deschide două cabinete parlamentare la Vidra, respectiv Odobeşti, tocmai pentru a fi mai aproape de cetăţeni şi de nevoile lor.

Costel Florin Bebe Marica a fost ales consilier local la Vidra, fiind considerat, în trecut, un adversar redutabil al primarului Nică Micu (PSD), pe care l-a contestat mereu. (Ana-Maria BOICU)

5 Responses to Bebe Marica vrea să-l trimită pe Miron Mitrea în istorie: “Se va scrie cu litere mici despre el, după 9 decembrie”!

 1. danb 19/11/2012 at 02:32

  🙂 . Care e problema daca un nume e scris si cu litere mici ? Toti oamenii sanatosi psihic isi scriu numele cu prima litera mare si restul litere mici. Probabil domnul candidat vrea sa transmita idea ca Mitrea va deveni un insignifiant, un nimeni, dupa 9 decembrie. Iar dansul va deveni un erou pentru ca l-a trimis pe acest nimeni in uitare. Aici intervine o problema de logica, de ce acel cineva care a invins un nimeni ar trebui sa fie o persoana importanta ? Maretia dansului ar putea sa intervina doar in cazul in care si domnul Mitrea ar ramane in pofida infrangerii o persoana importanta. Altfel cum sa te lauzi ca ai invins pe cineva pe care nu-l cunoaste nimeni ? Cat despre ajutorul pe care l-a oferit domnia sa fermierilor din pacate nu pot sa confirm. Dar poate o fi fost vreunul, care probabil il va fi si vota daca nu cumva a trebuit sa deschida usa cu capul pentru a primi cea mai mica informatie. Eu nu l-as vota, din punctul meu de vedere domnul s-a comportat extrem de arogant dupa ce a primit functia cu sprijinul PDL-ului.

  Răspunde
 2. roza 25/11/2012 at 20:43

  Tare as fi curioasa sa aflu cine este acest danb,omniprezent si atotstiutor!

  Răspunde
  • Vranceanu 25/11/2012 at 20:59

   E Dan butnaru sefu de la partidu verde din vrancea intrat cu Usl in alianta electorala pentru 9 decembrie

   Răspunde
  • solomon aurica maricel 28/11/2012 at 22:48

   danb = dan butnaru = celebru o…… vrancean cu mult timp liber de petrecut pe internet.

   Răspunde
 3. nicoleta 08/12/2012 at 20:14

  Felicitari Domnului Morin Mitrea pentru semnarea Pactului pentru Basarabia!!

  Votati pentru Basarabia! Votati sustinatorii acestui pact!

  http://www.pactbasarabia.ro

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.