Bătaie de joc la Școala din Poiana Cristei. Directoarea Leca nu a dat o sală de clasă elevilor de clasa I, ținându-i 3 zile în curtea școlii

13 elevi de clasa I din localitatea Poiana Cristei au stat 3 zile în curtea școlii, pe bănci, după ce directoarea Valerica Lera nu a pus la dispoziția clasei o sală în care să se desfășoare orele de curs. La începutul anului școlar, părinții s-au revoltat când au văzut că directoarea Leca nici măcar nu a strigat la ”raport” clasa I, ca și cum n-ar fi existat acei elevi.

Apoi, ne-au trimis copiii într-o anexă a Primăriei, într-un fel de cavou, foarte mic ca spațiu, unde a fost o farmacie mică. Fără grup sanitar, fără nicio normă de protecție respectată. Arăta ca un depozit de lemne.. Li s-au pus elevilor niște bănci și cică să poftim la învățat. A fost bătaie de joc. Am luat foc când am văzut asta și am plecat la inspectorat mai mulți părinți pentru a reclama situația. A fost nevoie să vină la Poiana Cristei inspectoarea Gabriela Oloeriu pentru a se găsi o soluție. Astăzi a fost la fața locului inspectoarea și de mâine dimineață li s-a dat o sală de clasă elevilor de clasa I în cadrul școlii. Urâtă atitudine din partea directoarei Leca”, a precizat unul dintre părinții revoltați.

Directoarea școlii de la Poiana Cristei nu a putut fi contactată pentru a explica situația creată. (Ed. O.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.