Autoturism ars in totalitate

În data de 07.09.2010, orele 12.30, Detaşamentul 1 de pompieri Brăila a intervenit pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu la locuinţa lui Florin A. de pe str. Petru Rareş din municipiu. Împrejurarea care a dus la producerea incendiului a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiu. Au ars trei camere de locuit cu bunurile din acestea. Nu s-au înregistrat victime.

La orele 01.10, (08.09.2010) un echipaj al aceluiaşi detaşament a acţionat pentru stingerea unui incendiu la un autoturism staţionat pe str. Castanului, din municipiu. Autoturismul a ars în totalitate, cauza probabilă fiind un scurt circuit la instalaţia electrică a acestuia.

Astăzi, la orele 09.10, Garda 2 de intervenţie Ianca a intervenit pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu la locuinţa lui Lina S. din localitatea Ianca. Proprietara a aprins o lumânare, a părăsit locuinţa, lăsând lumânarea aprinsă nesupravegheată. A ars o masă de bucătărie, fiind salvate celelalte bunuri din apartament. Nu s-au înregistrat victime.

Comunicat primit de ISU Braila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.