Autoturism ars in totalitate in municipiul Adjud

În data de 08.11.2010, în jurul orei 15.15, un apel, primit prin intermediul numărului unic de urgenţe 112, la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea, anunţa producerea unui incendiu pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Adjud, izbucnit la un autoturism abandonat.

Pentru localizarea şi lichidarea incendiului s-a deplasat la faţa locului o autospecială de lucru cu apă şi spumă din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud. În urma incendiului a ars în totalitate un autoturism marca Dacia Nova, abandonat şi neînmatriculat. Cel mai probabil incendiul a fost provocat de jocul copiilor cu focul.

Misiuni de asanare a muniţiilor neexplodate În data de 08.11.2010, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea a fost solicitat, prin intermediul numărului unic 112, pentru două misiuni de asanare a muniţiilor rămase neexplodate.

Prima misiune a avut loc la în satul Străjescu din comuna Garoafa, specialiştii pirotehnişti care s-au deplasat la faţa locului au identificat un proiectil exploziv de calibrul 76 mm. Muniţia a fost descoperită de numitul Cosmin H. pe un câmp de pe raza localităţii.

Cea de-a doua misiune a avut loc în localitatea Răstoaca de unde s-au ridicat 15 proiectile explozive de calibrul 152 mm. Muniţia a fost descoperită de către numitul Sebastiano B. în timp ce executa săpături la fundaţia casei sale.

Muniţiile au fost ridicate şi transportate în condiţii de siguranţă la depozitul special amenajat în vederea distrugerii.

Intervenţii la ajutor medical de urgenţă. În data de 08.11.2010, pompierii militari din cadrul I.S.U. Vrancea au fost solicitaţi, prin intermediul numărului unic de urgenţă, să intervină pentru soluţionarea a 7 situaţii medicale de urgenţă.

S-a intervenit astfel în municipiul Focşani(3), Adjud, Rugineşti, Păuneşti şi în satul Novăceşti din comuna Păuneşti. Paramedicii au acţionat pentru acordarea primului ajutor medical calificat şi transportul pacienţilor la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon”, unde au fost preluaţi de medicul de gardă din cadrul U.P.U.(3) şi Spitalul Municipal Adjud(4).

Comunicat primit de la Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al ISU Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.