Autoritățile așteaptă să se domolească vântul pentru a interveni pentru deszăpezirea drumurilor

utilaje-deszapezireIn Vrancea in continuare 4 drumuri nationale si 6 drumuri judetene sunt inchise de viscol. Avertizarea de Cod portocaliu a fost prelungita pentru judetul nostru pana la ora 19,30, autoritatile fiind pregatite sa intervina pentru deblocarea drumurilor dupa aceasta ora. Acum locuitorii din 7 sate sunt izolati de nameti. “ Codul Portocaliu a fost prelungit pana la ora 19,30 si prevede viscol, vant de peste 70 km/h la rafala si ninsoare, vizibilitate sub 200 de m.

Asta inseamna ca nu putem inca sa intervenim pe foarte multe drumuri. Avem 4 drumuri nationale inchise si 6 drumuri judetene. Avem 7 localitati izolate, sunt sate componente ale comunelor : Maicanesti, Milcovul, Tataranu, Tifesti si Vanatori si avem 21 de localitati nealimentate la reteua electrica unde intevin 21 de echipe ale Electrica.

Toate utilajele si zic eu sunt suficiente : 20 de utilaje pe drumurile nationale si 33 de utilaje pe drumurile judetene asteapta momentul in care se opreste vantul ca sa putem interveni. Din punctul nostru de vedere consideram ca astazi pana la sfarsitul zilei o sa repunem marea majoritate a drumurilor in circulatie”, a spus prefectul Catalin Popescu.

La aceasta ora sunt inca inchise drumurile nationale 23B Măicănesti-Ciorăsti, 2N Bogza-Caiata-Dumbrăveni intersectie cu DN2, 23A Gologanu-Tătăranu-Ciorăsti si 2L Tisita Panciu. Drumurile judetene inchise sunt : 119 C DN2-Ruginesti, 204D Focsani-Suraia, 204 E Haret-Panciu, 204G Mircesti-Rădulesti, 205E DN2-Răchitosu-Ciuslea si DN2-Ţifesti, 205 H Domnesti-Păunesti. (Radio DADA)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.