Aurelian Pavelescu: “Nervozitatea lui Crin Antonescu la relansarea unui partid istoric reprezintă o reacţie tipică pentru orice escroc politicianist”

Crin Antonescu, aliatul lui Ion Iliescu şi al lui Victor Ponta, este deranjat de realitatea că, prin renaşterea PNŢCD, oamenii cu convingeri de dreapta din România se regăsesc într-o solutie onestă si credibilă la aspiratiile lor, refuzând minciunile şi compromisurile politicianiste pe care le promovează liderul PNL.

Partidul National Tărănesc Crestin Democrat consideră că reactia nervoasă a lui Crin Antonescu la Congresul Extraordinar de relansare a PNŢCD dovedeste că acest om se teme de renasterea partidului nostru. Aliatul lui Ion Iliescu şi al lui Victor Ponta este dranjat de realitatea că, prin renaşterea PNŢCD, oamenii cu convingeri de dreapta din România se regăsesc într-o solutie onestă si credibilă la aspiratiile lor, refuzând minciunile şi compromisurile politicianiste pe care le promovează liderul PNL.

Apreciem că nervozitatea lui Crin Antonescu la relansarea unui partid istoric reprezintă o reacţie tipică pentru orice escroc politicianist, dispus la orice compromis de dragul puterii, care îşi vede ameninţate trucurile prin care înceracă să-i păcălească pe români.

Considerăm că liderul PNL, personaj toxic, care poluează seară de seară casele românilor cu minciuni şi vorbe goale, nu are dreptul să insulte Partidul National Tărănesc Crestin Democrat. Îi amintim acestui personaj că PNŢCD este singurul partid care si-a păstrat statutul de partid de dreapta de la înregistrarea sa, în 1990, singurul partid care păstrează valorile morale comune partidelor istorice interbelice, dar si singurul partid care a refuzat şi refuză compromisul politicianist cu scopul de ajunge, cu orice preţ, la putere.

AURELIAN PAVELESCU / VLAD MOISESCU,

Presedintele PNŢCD / Prim-vicepreşedintele PNŢCD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.