Atenţie, şoferi! Municipalitatea are program non-stop de ridicare a maşinilor!

Noua afacere a Primăriei Focşani, de ridicare a maşinilor parcate neregulamentar va începe în forţa peste două zile. “Noul serviciu de ridicări auto al primăriei este operaţional sută la sută. A fost amenajat spaţiul de depozitare pe strada Răsăritului, în fostul poligon al Liceului Auto”, a declarat viceprimarul Bogdan Matisan în conferinţa de presă de astăzi.

Serviciul va funcţiona începând cu data de 1 iunie şi are 11 angajaţi care vor lucra în ture pentru a asigura un program non stop. Tariful pentru ridicarea autovehiculelor parcate neregulamentar va fi de 300 de lei la care se vor adăuga 25 lei pe zi pentru chirie.

Pentru a face funcţional acest serviciu de tractări auto, Primăria Focşani a cheltuit 170.000 de lei. De asemenea, primarul Decebal Bacinschi a mai spus că nu vrea să facă o afacere din acest serviciu, ci doar să decongestioneze traficul din municipiu. Numărul de telefon de urgenţă pentru acest serviciu este 0237/620.026.

8000 de locuri de parcare disponibile în Focşani

Focşănenii care au în posesie maşini pot solicita primăriei un loc de parcare cu plată. În municipiul Focşani există un număr de 8000 de locuri de parcare aferente locuinţelor. Până în prezent s-au primit doar 5000 de cereri de la cetăţeni. De la 1 iunie se vor putea încheia contracte de închiriere a spaţiului, pentru un an de zile, contra unei sume de 20 de lei pe lună.

Spaţiul închiriat poate fi folosit între orele 16:30 şi 08:00 dimineaţa, în rest putând fi ocupat de oricine altcineva. Dacă vor fi sesizări ca şi pe timpul nopţii s-au parcat maşini în spaţiile cumpărate, Primăria va ridica acele autovehicule. Autorităţile spun că dacă vor fi mai multe cereri decât locuri disponibile, vor organiza licitaţie publică pentru atribuirea spaţiilor destinate parcărilor. (A.M. BOICU)

One Response to Atenţie, şoferi! Municipalitatea are program non-stop de ridicare a maşinilor!

  1. omulvaly 01/06/2011 at 15:15

    Non Stop ??? Ăsta da furt ! Se stie ca nu sunt locuri de parcare, cu respectarea legislaţiei, pentru toate autovehiculele, deci de munca vor avea! DAR E CORECT ???? Unde să parcăm ???

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE