ATENȚIE, FOTBALIȘTI. :) Unui tânăr i s-a făcut DOSAR PENAL după ce a șutat cu mingea, din greșeală, în brațul unui copil de 6 ani care juca fotbal în curtea grădiniței.

Comuna Bordesti indicator

Situație inedită la finele anului trecut în comuna vrânceană Bordești, acolo unde polițiștii locali au fost nevoiți să-i facă dosar penal unui minor de 16 ani pentru că a șutat accidental cu mingea într-un alt minor în vârstă de 6 ani.

Incidentul a fost reclamat luni, 28 decembrie, de către o tânără de 27 ani, din localitatea Bordești. Aceasta le-a povestit oamenilor legii că în ziua de 22 decembrie a.c., în jurul orei 16.30, un minor în vârstă de 6 ani, în timp ce juca fotbal în curtea grădiniței, ar fi fost lovit în mod accidental cu mingea în mâna dreaptă de un alt minor în vârstă de 16 ani.

Astfel, polițiștii din Bordești au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, având în vedere că a existat o plângere prealabilă în acest sens, iar procurorul de caz va decide dacă minorul de 16 ani va fi trimis în judecată sau nu.

4 Responses to ATENȚIE, FOTBALIȘTI. :) Unui tânăr i s-a făcut DOSAR PENAL după ce a șutat cu mingea, din greșeală, în brațul unui copil de 6 ani care juca fotbal în curtea grădiniței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.