Atenție, focșăneni! Un elicopter va face o dezinsecție aeriană. Primăria spune că insecticidul împrăștiat, ”Aqua K-Othrine”, nu e periculos pentru oameni, lucru cel puțin discutabil!

Atenție la substanțele chimice pe care un elicopter le va împrăștia deasupra Focșaniului în perioada 15 – 17 iunie, între orele 19.00 – 9.30. Primăria susține că insecticidul este avizat și nu este periculos pentru oameni, lucru cel puțin discutabil, altfel nu s-ar mai numi… insecticid!Preventiv, feriți-i mai ales pe copii și bătrâni dacă zăriți un elicopter care stropește pe deasupra municipiului!

Comunicatul Primăriei Focșani:

”Primăria Municipiului Focșani, prin Direcția de Dezvoltare Servicii Publice Focșani, va efectua în perioada 15-17 iunie 2019 o campanie intensivă de dezinsecţie aeriană, pentru combaterea tuturor insectelor dăunătoare şi periculoase. Acțiunile vor avea loc zilnic, în intervalul orar 19:00 – 09:30, în funcţie de condiţiile meteo. Astfel, un elicopter edilitar, care va survola pe deasupra întregului oraș, va împrăştia din zbor insecticid de tip ”AQUA K-OTHRINE”. Facem precizarea că această substanță este avizată de instituțiile abilitate și NU DĂUNEAZĂ SĂNĂTĂȚII oamenilor și animalelor. Totodată, multumim cetățenilor pentru înțelegere vizavi de faptul că, din cauza precipitațiilor abundente din ultima vreme, toate acțiunile de acest gen ori nu au putut fi desfășurate conform graficului ori nu au avut eficiență”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.