Atac dur al PD-L la adresa lui Marian Oprisan, seful social-democratilor vranceni!

Editor stire: Cristi IRIMIA

Afisele cu Basescu au fost taiate

Afisele cu Basescu au fost taiate

PD-L a reactionat astazi printr-un comunicat de presa privind “vandalizarea materialelor electorale si agresarea in plina strada a simpatizantilor PDL de catre grupuri de batausi organizati”, acesta devenind “modul oficial de a face politica pentru PSD-ul lui Marian Oprisan”, dupa cum sustin democrat-liberalii.

“Azi noapte, cateva sute de stegulete unidirectionale cu mesaje de campanie, abia montate de PDL pe stalpii de electricitate de pe E 85 au fost vandalizate sau distruse de persoane neidentificate. Este vorba de absolut toate unidirectionalele montate pe drumul national intre localitatile Golesti si Adjud, adica pe o raza de peste 40 de kilometri. Panourile distruse ilustrau un mesaj electoral cu inscriptia “Traian Basescu pentru Romania” si au fost montate absolut legal, cu toate avizele necesare, de catre PDL Vrancea. Valoarea prejudiciului material este de cateva sute de milioane de lei.

Pe gardul unui democrat-liberal s-a scris cu vopsea

Pe gardul unui democrat-liberal s-a scris cu vopsea

Suntem siguri ca acest act huliganic a fost coordonat si comandat de conducerea PSD Vrancea. Este o continuare a activitatilor ilegale din noaptea precedenta, 27/28.10.2009 cand, in localitatile Milcovul, Tătăranu, Gura Calitei si Gologanu si cand au fost distruse prin taiere bannerele stradale cu inscriptia ”Votati Traian Basescu!”. Nu excludem faptul ca si agresarea in plina strada din Focsani a unor membri PDL care lipeau afise sa fi fost tot rezultatul unui ordin de partid.

Ce vrea sa demonstreze Marian Oprisan si PSD? Ca cine nu este cu PSD, cu Geoana, trebuie distrus, agresat, alungat din judet? Atragem atentia acestui individ certat cu democratia si civilizatia ca Vrancea se afla in Romania, tara UE, si nu in Chile sau in Burundi.

Considerăm că toate actele de campanie murdară, cu accente de comportament de neanderthal, demonstrează disperarea PSD in perspective alegerilor prezidentiale.

Unor astfel de indivizi, care actioneaza numai noaptea precum talharii, le transmitem un mesaj, inspirat chiar de campania presedintelui Traian Basescu: “De ce va e frica, nu o sa scapati!”

Precizam ca PDL Vrancea a inaintat plangeri penale si sesizari tuturor organelor competente cu privire la aceste infractiuni. Cerem insistent acestor institutii sa isi faca datoria, sa identifice si sa sanctioneze faptasii, mai ales ca aceste fapte s-au produs pe o zona intens circulata – E 85.

De asemenea, anuntam public ca oferim recompensa oricarei persoane care ofera informatii ce pot conduce la identificarea si sanctionarea acestor huligani.

Biroul de Presa al PDL Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.