APM Vrancea: „Imbunătăţirea managementului Siturilor de Interes Comunitar Cenaru și Reghiu Scruntaru”

În perioada 15.06.2013-15.12.2015 , Agenţia pentru Protecţia Mediului Vrancea implementează proiectul „Imbunătăţirea managementului Siturilor de Interes Comunitar ROSCI0026 Cenaru si ROSCI0216 Reghiu Scruntaru”, cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin programul POS Mediu 2007-2013 axa Prioritară 4 .

În cadrul activaţii E2. Organizarea de infochioscuri in cadrul ariilor protejate cat si in localitatile limitrofe ariilor in vederea limitarii efectelor impactului negativ al activitatilor antropice asupra biodiversitatii din cadrul proiectului „Imbunătăţirea managementului Siturilor de Interes Comunitar ROSCI0026 Cenaru si ROSCI0216 Reghiu Scruntaru” , in data de 04.06.2014, APM Vrancea a organizat un infochiosc in comuna Andreiasu .

Rolul acestor manifestări este acela de a face cat mai cunoscuta bogatia naturala a sitului Pădurea Cenaru si de a pune la dispoziţia vizitatorilor detalii legate de ariile protejate. In mediul rural, accesul la informatie este limitat. In acest context cele mai eficiente cai de constientizare a comunitatii locale sunt organizarea unor intalniri publice si diseminarea unor materiale educativ/informative.

Director Executiv, Valentin Logodinschi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.