ANUNȚ PRELUNGIRE APEL DE SELECȚIE Măsura 1/3A ” Scheme de calitate în teritoriul GAL Siretul Verde”

ANUNȚ PRELUNGIRE APEL DE SELECȚIE
Măsura 1/3A ” Scheme de calitate în teritoriul GAL Siretul Verde”

-versiune simplificată-

Asociația Grupul de Acțiune Locală SIRETUL VERDE anunță prelungirea, până la data de 28.02.2019, a Sesiunii 1/2018, Apel de selectie nr. 1/2018 pentru Măsura 1/3A, deschis inițial în perioada 12.11.2018- 12.12.2018.

Data lansării apelului de selecție: 12. 11.2018

Data limită de depunere a proiectelor: 28.02.2019

Beneficiari eligibili:

Fermieri (cu excepția persoanelor fizice neautorizate) si grupuri de fermieri legal constituite care îşi desfăşoară activitatea agricolă pe teritoriul României si care participă pentru prima dată la scheme de calitate pentru produse agricole şi agroalimentare;

Grupuri de producatori (Ordonanta Guvernului nr. 37/2005 privind recunoasterea și functionarea grupurilor si organizatiilor de producatori, pentru comercializarea produselor agricole, cu completarile si modificarile ulterioare)

Fondul nerambursabil total disponibil/măsură este 29.366 euro.

Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru un proiect:
Valoarea sprijinului nerambursabil pe un proiect nu poate depăși 14683 Euro pe o perioadă de 5 ani consecutivi. Sprijinul public este de 2936,6 de euro/ exploataţie/ an și se acordă ca rambursare a costurilor eligibile suportate și plătite efectiv de fermieri/grupuri de fermieri.

Principiul finanţării nerambursabile este acela al acordării unui stimulent anual, pe o perioadă de 5 ani consecutivi de la aderarea la schema de calitate (certificarea nefiind întreruptă), ca rambursare a costurilor eligibile suportate și plătite efectiv de fermieri/grupuri de fermieri.

Ponderea maximă a intensității sprijinului public nerambursabil din totalul cheltuielilor eligibile este de până la 70% pentru actiunile de promovare, conform limitei maxime prevazuta in Reg. UE nr. 1305/2013.

Intensitatea sprijinului este 100% din totalul cheltuielilor eligibile.

Locul și intervalul orar în care se pot depune proiectele:

Depunerea proiectelor se va face la sediul Asociației GAL Siretul Verde din comuna Garoafa, str. Garoafei nr. 1, județul Vrancea, de luni vineri , în intervalul orar 10.00 – 14.00.

Informații detaliate privind accesarea și derularea măsurii M 1/3A “SCHEME DE CALITATE ÎN TERITORIUL GAL SIRETUL VERDE” sunt cuprinse în Ghidul solicitantului, disponibil pe site-ul GAL, www.siretulverde.ro.

Date de contact pentru informații suplimentare: Tel/fax: 0237/702 100, Tel: 0736 618 242, e-mail: gal@siretulverde.ro, www.siretulverde.ro.

Varianta pe suport tipărit a informațiilor detaliate aferent măsurii M1/3A poate fi consultată/ridicată de la sediul asociației din comuna Garoafa, str. Garoafei nr. 1, județul Vrancea.

ASOCIAȚIA GAL SIRETUL VERDE
REPREZENTANT LEGAL,
COLIN ADRIAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.