ANUNŢ Gal Siretul Verde. O nouă sesiune de finanţare pentru proiecte turistice.

GAL Siretul Verde

Asociația Grupul de Actiune Locală SIRETUL VERDE anunta deschiderea, in perioada 25 martie 2014 – 25 aprilie 2014, a primei sesiuni de cereri de proiecte din acest an pentru Masura 4.313 – “Încurajarea activităţilor turistice” din Planul de Dezvoltare Locală versiunea 3/2014.

Fondurile totale disponibile prezentului apel se ridica la 100 000 euro. Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru finanţarea unui proiect din cadrul Măsurii 4.313 este de 100 000 €.

Tipuri de beneficiari eligibili: Microîntreprinderi, Persoane fizice care se angajează să se autorizeze cu un statut minim de persoană fizică autorizată până la semnarea contractului de finanţare, Autorităţi publice locale, ONG-uri, parteneriate create de către entităţile eligibile menţionate anterior.

Valoarea totală a unui proiect nu poate depăși 400.000 euro (valoarea maximă admisă a proiectului).

În mod obligatoriu, proiectul pentru care se solicita finantare trebuie implementat în teritoriul GAL Siretul Verde. Aria geografica a teritoriului cuprinde localitățile: Ruginești, Pufești, Mărășești, Garoafa, Vânători, Biliești, Suraia, Vulturu (judetul Vrancea) și Movileni (judetul Galati).

Proiectele se depun la sediul Asociaţiei ,,Grup de Acțiune Locală Siretul Verde” din comuna Biliesti, judetul Vrancea, in incinta Primariei, etaj 1 , în intervalul orar 10:00 – 15:00 de luni până vineri inclusiv. Data limită de depunere a proiectelor este 25.04.2014, ora 1500.

Solicitantii trebuie să îndeplinească cerinţele de conformitate şi eligibilitate menţionate în cadrul Ghidului Solicitantului aferent masurii 313 din cadrul PNDR. Informaţii detaliate privind accesarea şi derularea acestei măsuri în cadrul GAL sunt cuprinse în „GHIDUL SOLICITANTULUI” postat pe www.apdrp.ro , precum și pe site-ul www.siretulverde.ro. La cerere, aceste informatii pot fi obtinute si in variantă electronica sau in format printat.

Datele de contact unde solicitanții pot obține informații detaliate: sediul GAL Siretul Verde din comuna Biliesti, judetul Vrancea, in incinta Primariei, etaj 1, județul Vrancea. Telefon/fax 0237/702 100. E-mail: gal@siretulverde.ro.

ASOCIAŢIA GRUPUL DE ACTIUNE LOCALA SIRETUL VERDE
Presedinte ADRIAN COLIN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.