ANUNȚ GAL Siretul Verde: Apel de selecție cereri de proiecte pentru Măsura 11/6C “Bandă largă în teritoriul GAL Siretul Verde”

APEL DE SELECȚIE
– versiune simplificată-
Numărul de referință al sesiunii cererii de proiecte: M 11/6C – 1/2018

GRUPUL DE ACŢIUNE LOCALĂ SIRETUL VERDE anunță lansarea, în perioada 03.08 – 02.11.2018, a sesiunii de cereri de proiecte pentru Măsura 11/6C “Bandă largă în teritoriul GAL Siretul Verde”.

Data lansării apelului de selecție: 03.08.2018

Depunerea proiectelor se realizează continuu, până la sfârșitul sesiunii, cu selecție lunară. Conform apelului de selecție, o sesiune durează 3 luni.

Măsura lansată prin apelul de selecție: 11/6C “Bandă largă în teritoriul GAL Siretul Verde”

Beneficiari eligibili:

Entitati publice: (APL, ADI);

Entitati private care care se încadrează în categoria întreprinderilor mici și mijlocii(IMM) conform legislației în vigoare (Legea 346/2004) si activează sau urmează să activeze în teritoriul GAL Siretul Verde în domeniul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor;

Parteneriate*

* În situația în care în urma lansării primului apel de selecție nu se depun proiecte, atunci GAL Siretul Verde poate fi beneficiarul măsurii, cu respectarea legislației specifice precum și a Ghidului solicitantului în vigoare , sub rezerva aplicării măsurilor de evitare a confilctului de interese.

Fonduri disponibile și suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru un proiect:

Fondul disponibil alocat acestei sesiuni pe M11/6C este de 22.023,45 euro. Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru un proiect este de 22.023,45 euro.

Data limită de depunere a proiectelor: 02.11.2018

Locul și intervalul orar în care se pot depune proiectele:

Depunerea proiectelor se va face la sediul Asociației GAL Siretul Verde din comuna Garoafa, str. Garoafei nr. 1, județul Vrancea, de luni vineri , în intervalul orar 10.00 – 14.00.

Informații detaliate privind accesarea și derularea măsurii M11/”Bandă largă în teritoriul GAL Siretul Verde” sunt cuprinse în Ghidul solicitantului, disponibil pe site-ul GAL, www.siretulverde.ro.

Date de contact pentru informații suplimentare: Tel/fax: 0237/702 100, Tel: 0736 618 242, e-mail: gal@siretulverde.ro, www.siretulverde.ro.

Varianta pe suport tipărit a informațiilor detaliate aferent măsurii M11/6C poate fi consultată/ridicată de la sediul asociației din comuna Garoafa, str. Garoafei nr. 1, județul Vrancea.

ASOCIAȚIA GAL SIRETUL VERDE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.