Angel Tîlvăr: “Traian Băsescu a uitat să spună că a fost implicarea şi responsabilitatea domniei sale în ceea ce ne-a prezentat ca fiind un eşec”

Angel Tilvar si Vasile Vatra

Angel Tilvar (stânga)

Deputatul PSD de Vrancea Angel Tîlvăr a comentat pe Facebook ultimele declaraţii făcute de preşedintele României, Traian Băsescu:

“Se spune ca un politician bun este acela care spune azi ce se va intampla maine, iar maine iti spune de ce nu s-a intamplat ceea ce prevazuse. Dde aceea eu cred ca cel care a vorbit in fata parlamentului astazi, din acest punct de vedere este un politician veritabil! Ce a uitat insa sa spuna, a fost implicarea si responsabilitatea domniei sale in ceea ce ne-a prezentat ca fiind un esec!

Europa ne vede dezbinati; dansul nu are nicio vina? Avem probleme pe justitie si afaceri europene; cine si-a subordonat justitia cine si-a prezentat tara ca pe una nedemocratica? Dam mesaje contradictorii; cine se incrunta la parteneri straini de a caror sprijin avem nevoie?

Exista si o parte buna: astazi intre 15 si 16 nu s-a certat cu nimeni, nu a jignit parlamentul si nu a fost “jucator”. Mi-am dat insa seama ca nu-l prinde acest rol pentru ca personajul nu este verosimil, nu este credibil atunci cand sta cu fata spre normalitate. Mai mult chiar, nu am avut senzatia ca asist la un eveniment… iar prezenta unui sef de stat in parlamentul tarii ar trebui sa fie un eveniment extraordinar.

Ar trebui sa ma bucur pentru ca am avut dreptate atunci cand anticipam aceste lucruri, dar… e o bucurie amara. Am ascultat, enuntate astazi, multe principii… din nefericire pentru noi toti, mi se intareste o alta convingere si anume ca atunci cand vrei sa fii principial e util sa incepi cu tine insuti! Altfel nu te crede nimeni chiar cand ai bune intentii… si sfarsesti prin a nu mai fi un eveniment ci un rege lear cu sceptru de mucava!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.