ANGAJĂRI

  • Angajăm educatoare și îngrijitoare pentru creșă. Locația se află în Focșani. CV-urile se trimit la adresa smarteating@yahoo.com.

* S.C. RAP INSTAL S.R.L. angajează electricieni și instalatori sanitari în domeniul construcțiilor civile și industriale. Lucrările se desfășoară în Brașov și în deplasare, în funcție de proiect. CV-urile se trimit la adresa de e-mail : alexandra.pinzaru@rap-group.ro.

* S.C. CONSTRUCTII CAUTĂ ÎN VEDEREA ANGAJARII muncitori calificați și necalificați. Contact la număr de telefon 0762.905.559.

* Electricieni, ingineri electronisti, electro-mecanici, bucatari, echipaj de catering, ospatari, personal pentru bucatarie, personal medical, asistenti si tehnicieni pentru laborator, personal logistica, magazioneri, personal curatenie, vopsitori, mecanici, tehnicieni desenatori, tehnicieni in telecomunicatie, muncitori in metal, docheri si multe alte meseri pentru informati cu privire la angajare pe platformele maritime petroliere trimiteti e-mail la munca.pe.platforme@gmail.com

* Societate, angajam agenti de paza pentru supermarket in Marasesti. Conditii: barbat, varsta cuprinsa intre 25 – 40 de ani, atestat agent de paza, domiciliul in Marasesti sau la cel mult 5 km de Marasesti. Relatii la telefon 0758.081.212, intre orele 08.00 – 16.00.

* Companie de asigurari angajeaza INSPECTOR DAUNE. Descrierea postului: inspector daune auto, agricole, cladiri si bunuri, inregistreaza, examineaza si rezolva dosarele de dauna; mentine relatia cu service-urile auto. Cerinte: Studii superioare tehnice auto sau mecanice (FACULTATEA TRANSPORTURI – SECTIA AUTOVEHICULE RUTIERE- constituie avantaj), minim 2 ani experienta relevanta; limba engleza – nivel mediu; experienta in asigurari constituie un avantaj, abilitati operare PC (Word, Excel); disponibilitati de deplasare in judeţ; permis conducere categoria B; abilitati excelente de comunicare; entuziasm, flexibilitate, atitudine pro-activa. Telefon 0722548377 0745117028. Mail: focsani@astrasig.roSTIRI LIVE