Andrei Plăcintă a primit trei ani de închisoare cu suspendare

Andrei Plăcintă a lansat anul trecut cartea "29 de zile", cu detalii despre cum şi-a petrecut zilele în arest preventiv

Andrei Plăcintă, fiul senatoarei PDL Sorina Placintă a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere judiciară. În urmă cu câteva minute, judecătorii Tribunalului Bucureşti au notat în condica instanţei decizia care poate fi atacată cu recurs.

Andrei Răzvan Plăcintă a fost acuzat de tentativă de omor după un incident petrecut pe 6 decembrie 2010, când şi-a lovit prietena, i-a luat telefonul mobil, după care a încercat să scape din mijlocul celor care interveneau şi care au tras cu pistolul în el, făcând mai multe manevre cu maşina. Martorii au susţinut că a trecut intenţionat cu roata din faţă a maşinii peste un bucureştean care încerca să-l oprească. Fiul senatoarei a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, după care a fost judecat în libertate.

Andrei Plăcintă a fost judecat pentru tentativă de omor calificat, tâlhărie, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice. Sentinţa nu este definitivă, ea urmând să fie atacată cu recurs. (Ana-Maria BOICU)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.