Ana Birchall: ”Guvernul USL a reparat mare parte din nedreptăţile comise de PDL”

Ana Birchall, Secretar Executiv al PSD, a declarat astăzi că măsurile cu impact la nivelul economiei adoptate de guvernul condus de Victor Ponta, în primele 3 luni de guvernare, arată clar că PDL a guvernat în folosul clientelei de partid şi în detrimentul cetăţenilor.

„Guvernul Ponta, în aceste 3 luni de guvernare, şi-a respectat promisiunile făcute în programul de guvernare şi a demonstrat că dacă se guvernează în folosul cetăţenilor şi nu a clientelei politice, se găsesc bani pentru salarii şi pensii. Astfel, stopând jaful PDL de la Hidroelectrica, de la ANAF, de la Poşta Română, precum şi de la alte instituţii căpuşate de PDL, guvernul USL a început să dea, din luna iunie, 8% la salariile bugetarilor, iar din decembrie acestea vor fi reîntregite cu 7,4%.

De asemenea, s-a început restituirea banilor reţinuţi ilegal de guvernele PDL pentru plata CAS. Pe lângă repararea unei nedreptăţi sociale, aceste măsuri au un rol în stimularea consumului intern şi, implicit, pentru economie”, a declarat Ana Birchall.

Secretarul Executiv al PSD consideră că drumul bun început de guvernul USL, în care a reuşit să repare mare parte din nedreptăţile comise de PDL, trebuie să continue şi din toamnă prin câştigarea alegerilor parlamentare.

„Prin schimbarea guvernării PDL cu guvernarea USL, România a avut enorm de câştigat. S-au reparat mare parte din nedreptăţile comise de PDL şi s-au creat perspectivele însănătoşirii economice. În aceste luni s-a demonstrat că bani pentu salarii şi pentru sprijinirea celor în nevoie erau, însă ei nu ajungeau la populaţie deoarece erau furaţi de oamenii PDL. Ţara noastră trebuie să continue pe acest drum bun început de guvenul condus de Victor Ponta.

După decizia de astăzi a Curții Constituționale, Traian Băsescu ar trebui să înțeleagă mesajul transmis de români la referendum și să înceteze tentativele de sabotare a guvernării USL”, a subliniat Ana Birchall.

Comunicat primit de la PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.