Alocaţiile zilnice de hrană pentru copii, persoane vârstnice sau pentru persoanele cu handicap nu vor fi reduse

Referitor la unele informaţii apărute în presă, potrivit cărora intrarea în vigoare a Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 55/2010 va duce la reducerea cu 20% a cheltuielilor pentru hrana persoanelor aflate în grija instituţiilor de asistenţă socială şi medico-socială aflate în subordinea autorităţilor şi instituţiilor publice, Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale face urmatoarele precizări:

Diminuarea cu 20% a cheltuielilor cu bunurile şi serviciile aprobate în buget, programate pentru a doua jumatate a anului 2010 şi rămase de executat, prevăzute de la art. III, alin. 1, OUG nr.55/2010, nu se aplică la alocaţiile zilnice de hrană pentru copii, persoane vârstnice sau pentru persoanele cu handicap aflate în îngrijirea instituţiilor de asistenţă socială şi medico-socială aflate în subordinea autorităţilor şi instituţiilor publice. Reducerea cu 20% se va aplica in mod corespunzator la celelalte subtitluri din titlul Cheltuieli cu bunuri şi servicii, fără să afecteze subtitlul hrană.

Comunicat primit de la Direcţia Politici Publice şi Comunicare a Ministerului Muncii

One Response to Alocaţiile zilnice de hrană pentru copii, persoane vârstnice sau pentru persoanele cu handicap nu vor fi reduse

  1. mary 09/07/2010 at 15:52

    multe spun guvernantii….si fac altceva

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.