Adjudeanul Vasile Avram, acuzat că a luat şpagă 19.000 de euro. Scandalul din arbitraj continuă!

Avram (cu telefonul la ureche), în timpul unei şedinţe a AJF Vrancea

Vasile Avram, suspendat azi din funcţia de preşedinte al CCA, a fost reţinut de către procurorii DNA pe motiv că ar fi luat mită 19.000 de euro de la alt membru al Comitetului Executiv al FRF, Florin Ţebrea, un om de afaceri din Tg. Mureş. Avram s-a născut la Adjud, a fost în tinereţe mecanic de locomotivă, iar după numirea sa în funcţia de preşedinte al CCA fii săi au primit delegări pe bandă rulantă, indiferent de forma în care se aflau.

Scandalul scoate la iveală amănunte interesante cum ar fi cele legate de acuzaţiile aduse lui Dan Lăzărescu, ex-arbitrul care a fost şi el preşedinte al CCA pentru câteva etape. FRF a postat pe site un atac la adresa lui Lăzărescu, după ce acesta a spus că Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir trebuie să răspundă pentru situaţia arbitrajului românesc, pentru că ştiau ce se întâmplă şi aveau informaţii nenumărate, dar nu au luat măsuri. Iată replica dată de FRF, oficialii săi preferând să-l atace pe Lăzărescu în loc să explice ce ştiau şi ce nu ştiau din tot ceea ce se întâmpla în CCA:

Un foarte scurt comentariu despre interviul publicat, cu titlul “Sa raspunda Sandu si Dragomir!”, in editia de azi, 25 septembrie a.c., al cotidianului “Gazeta Sporturilor”.

Este cat se poate de curios, daca nu hilar de-a binelea, cum un personaj care, in general pana in ora 11.00, sustragea din biroul unui fost presedinte al CCA cate o sticla de whisky, golind-o, apoi, aproape instantaneu – fapt care il impiedica sa mai constientizeze numele comisiei din care facea parte – pozeaza acum in lup moralist. Ba chiar in justitiar.

In atare conditii, cum obiceiul golirii sticlelor de tarii nu a disparut, este evidenta credibilitatea individului in cauza. Firesc, ghilimelele aplicate cuvantului credibilitate se impun.

Federatia Romana de Fotbal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.