UPDATE: Acoperiş căzut la Spitalul Judeţean Focşani. SENZAŢIONAL: Spitalul a sesizat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă “la… iniţiativa domnului preşedinte Marian Oprişan”

UPDATE: Iată şi un comunicat de presă primit de la Spitalul Judeţean, în care se observă cât de prezent este Marian Oprişan în viaţa comunităţii… 😀

Din comunicat se deduce că dacă Oprişan nu ar fi avut iniţiativa, oficialii Spitalului nu ar fi solicitat 100.000 de lei pentru reparaţii. Pe de o parte. Pe de altă parte, directorul Spitalului, Nicolae Moise, a dat o declaraţie azi dimineaţă, pentru Mediafax, în care a precizat că va cere sprijin de la Ministerul Sănătăţii şi de la CJ Vrancea.

Concluzia: Biroul de Presă de la Spitalul Judeţean a încercat să-l ridice în slăvi pe Oprişan, cu o stângăcie demnă de “desenele animate”. Iată comunicatul (trimis pe messenger, metodă unică aplicată de Biroul de Presă al Spitalului)

“Avand in vedere conditiile meteo nefavorabile, pe parcursul perioadei de cod portocaliu din ziua de 13.02.2012, acoperisul blocului alimentar al Spitalului judetean de Urgenta “Sf. Pantelimon” Focsani, a cedat datorita caderii cantitatilor masive de zapada, necesitand reparatii in valoare de 100000 ron.

Am sesizat Comitetul Judetean pt. Situatii de Urgenta Vrancea la initiativa domnului presedinte Marian Oprisan.

La ora 14.00 are loc sedinta Consiliului Judetean Vrancea prin care se vor aloca cei 100000 ron necesari pentru reparatie.”

Ştirea iniţială publicată de Vrancea Media:

O parte din acoperişul Spitalului Judeţean Focşani (cel de deasupra blocului alimentar) s-a prăbuşit în această dimineaţă din cauza zăpezii căzute. Din fericire nu au existat victime iar pagubele sunt de aproximativ 100.000 de lei. Directorul Nicolae Moise a declarat pentru Mediafax că va solicita bani de la Ministerul Sănătăţii pentru reparaţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE