Accident rutier mortal la Cârligele

Intervenţii pentru descarcerare
În data de 24.10.2011, în jurul orei 17.00, un apel primit prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, anunţa faptul că pe DN 2 D, s-a produs un accident rutier, iar în interiorul unui autovehicul este o persoană încarcerată.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi şapte subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.

Ajunşi la locul evenimentului pompierii militari au acţionat pentru descarcerarea numitului M.B. în vârstă de 18 ani, victima fiind preluată de echipajul SAJ aflat la faţa locului, iar echipajul autospecialei de lucru cu apă şi spumă a acţionat pentru spălarea părţii carosabile de resturile rezultate în urma accidentului.

În data de 25.10.2011, în jurul orei 01.10, un apel primit prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, anunţa faptul că în comuna Cârligele, s-a produs un accident rutier, iar în urma accidentului o persoană este prinsă sub autoturism.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare şi trei subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani. Ajunşi la locul evenimentului pompierii militari au acţionat pentru scoaterea de sub autoturism, a numitului D.C. în vârstă de 66 ani. La sosirea echipajului la faţa locului victima era decedată.

Incendiu în comuna Reghiu


În data de 24.10.2011, în jurul orei 22.20, un apel, primit prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, la dispeceratul integrat ISU – Ambulanţă, anunţa producerea unui incendiu în comuna Reghiu, izbucnit la proprietatea lui Dumitru C.

Pentru localizarea şi lichidarea incendiului s-a deplasat la faţa locului un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi şase subofiţeri, pompierii militari acţionând în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Odobeşti.

În urma incendiului au ars acoperişul unui adăpost de animale construit din lemn cu învelitoare din tablă şi plăci de azbociment pe o suprafaţă de cca. 60 mp., 6 tone fân, 500 kg lemne de foc şi 3 mc. cherestea.

Cel mai probabil incendiul a fost provocat de scurtcircuit electric produs de conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolaţia deteriorată.
Incendiu în comuna Păuneşti

În data de 25.10.2011, în jurul orei 03.00, un apel, primit prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, la dispeceratul integrat ISU – Ambulanţă, anunţa producerea unui incendiu în comuna Păuneşti, izbucnit la proprietatea lui Ilie T.

Pentru localizarea şi lichidarea incendiului s-au deplasat la faţa locului două echipaje din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi şapte subofiţeri, pompierii militari acţionând în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Păuneşti.

În urma incendiului au ars acoperişul unei magazii construit din lemn cu învelitoare din tablă pe o suprafaţă de cca. 50 mp., 1 mc. lemne de foc, 2 butoaie din lemn şi 1 cadă din lemn. Cel mai probabil incendiul a fost provocat de scurtcircuit electric.


Intervenţii S.M.U.R.D.

În data de 24.10.2011, personalul specializat din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea a fost solicitat, prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, să intervină pentru soluţionarea a nouă situaţii medicale de urgenţă.

Astfel, s-a intervenit în municipiile Focşani şi Adjud, în oraşul Mărăşeşti, cât şi în comunele Coteşti şi Tănăsoaia, paramedicii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani şi Secţiei de Pompieri

Adjud acţionând pentru acordarea primului ajutor calificat şi transportul pacienţilor la spital, unde au fost preluaţi de medicii de gardă din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani – Unitatea de Primire Urgenţe şi Spitalului Municipal Adjud – Centrul de Primire Urgenţe.

Comuncat primit de la ISU Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.