ACCIDENT pe B-dul Independenţei din Focşani. O tânără a fost rănită pe trecerea de pietoni.

Parcare IndependenteiFOTO: ARHIVĂ. Aseară, la ora 20.40, poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi despre faptul că pe strada Independenţei s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenesti. Cu ocazia deplasării la faţa locului s-a stabilit faptul că un tânar de 20 ani, în timp ce conducea un autoturism, din direcţia Obor către Centru, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de un autoturism care oprise la o trecere de pietoni si a intrat in coliziune cu acesta.

Din impact, autoturismul oprit a fost proiectat pe marcajul pietonal şi a acroşat o tânără de 26 ani, din comuna Negrileşti, care se afla angajată în traversarea regulamentară a străzii. Tânăra a fost condusă la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Atât conducatorii auto cât si victima, au fost testati cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Ieri dimineaţă, la ora 06.25, pe DN2 E85, pe raza localităţii Domneşti, un bărbat de 31 ani din municipiul Bacău, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo neînregistrat, condus de un bărbat de 67 ani, din comuna Rugineşti.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că atelajul a patruns pe DN2-E85 de pe un drum agricol, făra să acorde prioritate de trecere autoturismului. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a căruţaşului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 3 august a.c., ora 13.10, pe DN E85, pe raza localităţii Haret, un bărbat, de 60 ani, din municipiul Oneşti, judeţul Bacău, a condus un autoturism şi pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare, a intrat în coliziune cu un auto care circula regulamentar în faţa sa. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului autoturismului vinovat şi a unei femei, de 60 de ani, pasager dreapta-faţă din acelaşi autoturism. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 3 august a.c., ora 18.40, S. V., din municipiul Focşani, a condus un autoturism pe str. Războieni şi la intersecţia cu str. Gh. Asachi nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula din partea sa dreaptă, intrând în coliziune cu acesta. În urma producerii evenimentului a rezultat avarierea ambelor auto şi vătămarea corporală a unei femei, de 56 ani, pasageră pe bancheta din spate a autoturismului vinovat de producerea evenimentului. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

La data de 3 august a.c., ora 21.41, pe DN2 E85, pe raza localităţii Pufeşti, un tânăr, de 27 ani, din municipiul Iaşi, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo condus de un bărbat, de 47 ani, din localitate, care a încercat să traverseze drumul european fără să se asigure. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului atelajului hipo. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.