UPDATE – FOTO: Accident mortal la Soveja. Natalia Lupoae a murit după ce Lorena Damian a scăpat controlul volanului. Alte trei fete şi şoferiţa sunt internate în spital.

Madalina Cristina si Natalia

Lorena Damian GalatiO tânără din Galaţi, Natalia Lupoae, a murit după ce prietena ei, Lorena Damian (foto dreapta), aflată la volanul unui Matiz, a scăpat maşina de sub control şi a intrat într-un copac. Cele două erau însoţite de alte trei prietene şi intrau în localitatea Soveja, pentru a petrece Revelionul.

UPDATE 4: Anca Ştefan a postat un mesaj tulburător pe Facebook astăzi, 31 decembrie 2013:

Mesaj Anca Stefan accident Soveja

UPDATE 3: Una din prietenele Nataliei ne-a povestit în urmă cu câteva minute un eveniment care a avut loc aseară: “Mama ei este vânzătoare şi ieri o maşină a intrat în magazinul în care lucra, provocând un accident. Natalia era şi ea în magazin, dar nu a păţit nimic. Ba chiar a filmat maşina care intrase în magazin. Astăzi, din păcate, am aflat că Natalia a fost implicată în accidentul de la Soveja. Nu mi-a venit să cred. Am crezut că visez“, a spus F. G.

Foto sus: Mădălina Tăbăcaru, Cristina Dolea (centru) şi Natalia Lupoae (foto SUS dreapta) sunt cele trei pasagere care au călătorit pe bancheta din spate. Poza a fost realizată de Anca Ştefan, aflată pe bancheta din dreapta faţă, alături de Lorena Damian, şoferiţa. Natalia a murit după ce maşina a intrat pe o porţiune cu unele denivelări, iar Lorena a scăpat maşina de sub control şi s-a izbit de un copac.

UPDATE2: Cele 5 adolescente s-au pozat pe drumul către Soveja şi au pus pe Facebook fotografiile din maşina cu care aveau să aibă accident. Ele erau bucuroase că au plecat spre localitatea vrânceană unde ar fi petrecut de Revelion.

Madalina Tabacaru Facebook

UPDATE 1: Accidentul a avut loc la orele 12.20, într-o curbă uşoară, dar cu drum denivelat. Poliţiştii susţin că şoferiţa nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. După accident, mai mulţi prieteni ai fetelor au venit la faţa locului pentru a strânge lucrurile victimelor.

Matiz accident SovejaDouă din pasagere au reuşit să coboare singure din maşină, în vreme ce pentru alte două a fost nevoie de un echipaj de descarcerare.

Viaţa celor 4 tinere rănite, Mădălina, Anca, Cristian şi Lorena nu este în pericol, conform informaţiilor pe care le deţinem la această oră.

Tinerele sunt eleve de liceu, iar Lorena avea permisul luat de doar câteva luni. Lipsa de experienţă la volan şi-a pus şi ea amprenta asupra evenimentului nedorit, conform spuselor poliţiştilor care au anchetat accidentul la faţa locului.

Vom reveni şi cu detalii.

Foto Matiz (Monitorul).

11 Responses to UPDATE – FOTO: Accident mortal la Soveja. Natalia Lupoae a murit după ce Lorena Damian a scăpat controlul volanului. Alte trei fete şi şoferiţa sunt internate în spital.

  1. biancalupu 31/12/2013 at 13:27

    condoleante

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.