Accident de tren după ce un mecanic de locomotivă nu se afla la postul său. Pagubele sunt de ordinul miliardelor

Camion lovit de tren 2FOTO: ARHIVĂ. Ieri, la ora 05.25, poliţiştii TF Focşani au fost sesizaţi despre faptul că trenul de marfă 60842/1, care se deplasa pe direcţia Buzău-Adjud a lovit mai multe utilaje de întreţinere a liniei în staţia CF Cotesti. În urma impactului, prima osie a locomotivei a fost scoasă de pe linie, iar utilajele au fost impinse şi deraiate circa 70 metri. În urma primelor verificări efectuate s-a stabilit faptul că mecanicul trenului nu se afla la postul 1 de comandă la momentul producerii evenimentului.

Persoana care păzea utilajele de întreţinere a fost rănită grav şi transportată pentru a primi îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului. Conform primelor estimări, pagubele sunt de ordinul miliardelor de lei vechi.

Evenimente rutiere

La data de 1 august a.c., ora 06.45, pe DN2 E85 în zona Tişiţa, poliţiştii l-au depistat pe D. Vergil, de 42 ani, din comuna Slobozia Bradului, în timp ce conducea un autoturism având montate placuţe de înmatriculare false. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 1 august a.c., ora 11.00, pe Calea Odobeşti din comuna Câmpineanca, P. Simona, de 36 ani, din comuna Dumitreşti, în timp ce conducea un autoturism marca Opel, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de viraj la stânga pentru a intra în curtea casei, moment în care a intrat în coliziune cu autoturismul marca Skoda care se deplasa în spatele său, condus de C. Tudor Adrian, de 19 ani, din localitate. Acesta s-a angajat în depăşire fără să se asigure, iar în urma producerii accidentului a rezultat rănirea uşoară lui P. Simona.

La data de 1 august a.c., ora 11.55, în municipiul Focşani, B. Marian, de 27 ani, din comuna Gologanu, în timp ce conducea un autoturism, nu a respectat semnificaţia indicatorului “Cedează trecerea” şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de I. Cornel, de 52 ani, din localitate. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorilor auto. .

La data de 1 august a.c., în comuna Suraia, poliţiştii l-au depistat pe B. Crinel, de 28 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 2 august a.c., ora 10.35, pe Bld. Brăilei din municipiul Focşani, J. Nicolae, de 27 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, iar în urma primelor verificari s-a constatat faptul că avea suspendat acest drept. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 2 august a.c., ora 13.05, pe DN 2D în localitatea Lepşa, T. Narcis-Mircea, de 40 ani, din municipiul Buzău, în timp ce conducea un autoturism l-a acroşat şi accidentat uşor pe minorul V. A., de 6 ani, din comuna Tulnici, care a traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure.

La data de 2 august a.c., ora 22.35, pe str. Cuza Vodă din municipiul Focşani, poliţiştii l-au depistat pe G. Ion-Cătălin, de 38 ani, din comuna Broşteni, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 3 august a.c., ora 04.45, pe DN 2 în municipiul Focşani, P. Gabriel-Mihai, de 32 ani, din municipiul Braşov, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Agresiuni cercetate de poliţişti

La data de 31 iulie a.c., ora 12.30, în comuna Cârligele, D. Clemansa, din municipiul Focşani a sesizat faptul că soţul său D. Marin, de 48 ani, a fost agresat fizic de M. Irimia, de 30 ani, din localitate. Persoana agresată a fost transportată pentru a primi îngrijiri medicale.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 3 august a.c., ora 02.00, poliţiştii din Vulturu au fost sesizaţi despre faptul că la barul din localitate, Ş. Angel, de 31 ani, din municipiul Brăila, judeţul Brăila, a fost victima unei agresiuni comisă de M. Stelică, de 25 ani, din aceeaşi localitate. Persoana agresată a fost transportată pentru a primi îngrijiri medicale.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Radare
DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti- Domneşti; Garoafa-Bizigheşti; Goleşti – Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;
DN 23 : Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Boloteşti; Vidra;
DN 2L: Panciu; Campuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.