Aberațiile lui Oprișan la adresa lui Cătălin Toma, respinse de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD)

Catalin Toma FB 500pxConsiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a respins cu majoritate de voturi (6 la 1) plângerea făcută de președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, la adresa președintelui PNL Vrancea, Cătălin Toma, în luna mai a acestui an.

Oprișan s-a plâns de faptul că președintele liberalilor vrânceni ar fi folosit expresii discriminatorii la adresa sa în articolele publicitare din campanie. Baronul de Vrancea a fost deranjat că s-au folosit expresii de genul: ”fanarioți în straie roșii” și că scoaterea în evidență a greșelilor administrației PSD reprezintă o discriminare.

Aberațiile lui Oprișan la adresa PNL nu puteau fi acceptate la nivelul CNCD, astfel că se dovedește încă o dată că șeful PSD Vrancea apelează la intimidări și hărțuiri pentru a pune bețe în roate celor care nu cântă așa cum vrea el.

Cătălin Toma a anunțat că va candida la Senat la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, acolo unde îl așteaptă pe Oprișan pentru o confruntare directă. În campania electorală de la alegerile locale din iunie a. c. Oprișan a refuzat să se întâlnească la o dezbatere televizată cu Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea solicitându-i public o confruntare de idei.

Cătălin Toma a anunțat la vremea respectivă că îl așteaptă pe Oprișan la orice televiziune dorește, cu orice moderator, astfel încât vrâncenii să poată analiza dezbaterea de idei a celor doi. Din păcate pentru electorat, Oprișan s-a ferit să îl înfrunte pe Cătălin Toma în fața camerelor de luat vederi. (Departament Comunicare PNL Vrancea)

hotarare-cncd-toma-vs-oprisan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.