Aberații la Primăria Focșani. Vrancea Media cere informații la adresa presa@focsani.info și primeste răspuns să retrimită e-mailul la primarie@focsani.info. Nu era mai simplu ca persoana care a răspuns să trimită e-mailul la adresa indicată?

Vrancea Media a solicitat ieri o serie de informații de interes public Primăriei Focșani, trimițând un e-mail la adresa presa@focsani.info, și a primit un răspuns halucinant:

Din dorința de a nu se pierde documente, vă rugăm să transmiteți solicitarea dumneavoastră pe adresa oficială de mail a Primăriei Municipiului Focșani: primarie@focsani.info”.

De parcă Vrancea Media trimisese e-mail-ul la Prefectură, nu la Primărie….Nu era mai simplu ca persoana care a răspuns să trimită e-mailul la adresa indicată (primarie@focsani.info in loc de presa@focsani.info)? Sau se putea printa solicitarea și transmisă… biroului alăturat.

Pe de altă parte, solicitarea a fost trimisă pe adresa presa@focsani.info pentru că Vrancea Media reprezintă… presa. E la mintea cocoșului că solicitarea a fost trimisă corespunzător, iar Primăria Focșani trebuia să procedeze în consecință. Pentru ca instituția condusă de Cristi Misăilă să nu mai invoce cine știe ce trăsnăi, Vrancea Media a retrimis e-mail-ul la adresa indicată. (Leo M.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.