A murit Corneliu Puiu, revoluționar și luptător pentru libertățile vrâncenilor

Partidul Național Liberal Filiala Vrancea anunță dispariția fulgerătoare, la doar 56 de ani, a colegului Corneliu Puiu, un om deosebit, luptător permanent pentru libertatea oamenilor, pentru dreptate socială și democrație reală. Glasul lui s-a făcut permanent auzit din decembrie 1989 până astăzi. Corneliu Puiu pleacă din această lume, dar atitudinea sa civică va rămâne mereu în memoria celor care l-au cunoscut. Îi vom păstra o vie amintire. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 • PS: Corneliu Puiu a suferit ieri două atacuri vasculare cerebrale, în urma cărora organismul său a cedat, în această dimineață, la orele 9.30. Puiu a apucat să-și mai vadă o dată fiul, pe Alex, ieri la Spitalul Județean, dar și o parte din colegii săi de partid și prietenii care i-au fost aproape. În urmă cu doi ani suferise o intervenție chirurgicală pe cord, astfel că și acest lucru a cântărit greu în momentul în care a suferit atacurile cerebrale. În urmă cu câteva zile, Puiu Corneliu a fost alături de colegii din PNL Vrancea la Mausoleul Mărășești (foto jos). Dumnezeu să-l ierte!

2 Responses to A murit Corneliu Puiu, revoluționar și luptător pentru libertățile vrâncenilor

 1. LUCIAN 04/08/2017 at 00:05

  DOAMNE FERESTE DARE NU CRED CA E ADEVARAT MIERCURI LA ORA 12 MAM INTILNIT CU EL ESEA DE LA PARTID SI TRANVERSA TRECEREA DE PIETONI DIN FATA PNL VRANCEA ERAU MAI MULTI PNL SI AM VB CU EL DOAR DIN MERS ERAM IN MASINA SI IL SALUTASEM ,DAR NU SE POATE ASA CEVA CRED CA E O GLUMA .

  Răspunde
 2. LUCIAN 04/08/2017 at 00:25

  PUFFFFFFFFFFFFFFFFFFF,
  AM CITI SI IN ALT COTIDIAN SI ASA E A DECEDAT PUIU CORNEL PACAT UN OM BUN LA SUFLET, EU IL CUNOSC CIND AVEA 12 ANI SI ACUM MAI IN URMA CU CEVA TIMP VB CU EL LA TELEFON SI II SPUSEI ASA PUIULE AJUNGE CU POLITICA ASTA JEGOASA O SA AI PROBLEME MARI CUM A AVUT SI PRIETENUL NOSTRU PUIU SIRU CA STI CA SI ALA A MURIT DE OFTICA LUI OPRISAN VEZI FRATE UNDE TE POATE DUCE ACEASTA POLITICA DE RAHAT JAVRELE VAD LUMINA ZILEI SI UITE TU AI INTRAT IN PAMINT VB AMINDOI CA BANII NU ADUC FERICIRE DECIT PE MOMENT SI UITA ACUM AI AJUNS IN PAMINT SI LA CE SPITAL TE AU ADUS LA FOCSANI PAI BAI DIN PNL ASTA DIN FOCSANI NU STITI CA ACEST SPITAL E UN SPITAL DE EXTERMINARE UMANA PACAT ERA UN BAIAT TINAR SI CU UN COPIL CARE NU II CREASE PROBLEME IN VIATA.
  DUMNEZEU SA L IERTE SI SA TE AIBA IN PAZA ACOLO SUS CA SIGUR TE VA ASTEPTA COLEGII TAII PUIU SIRU .,TITEL RAUTA,MONEL PAIZAN CARE TOT DIN CAUZA JEGOSILOR AU AJUNS IN PAMINT.
  DUMNEZEU SA TE IERTE PRIETEN DRAG.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.