A murit avocata Ionelia Vulpescu! Cancerul la pancreas i-a fost fatal.

Ionelia VulpescuIonelia Vulpescu, avocat în Baroul Vrancea, a trecut la cele veșnice, prematur, la doar 52 de ani. Ionelia Vulpescu se afla internată în spital de aproape o săptămână, fiind operată la Timişoara în urmă cu mai bine de o lună. Cancerul la pancreas descoperit în urmă cu 6 luni i-a fost fatal, deşi avocata a sperat până în ultima clipă că se va face bine.

Am vorbit cu ea în luna septembrie. Îmi spunea că bănuieşte că a fost otrăvită cu metale grele. Altor colegi le-a spus că are probleme grave cu ficatul. Vestea morţii ei ne-a întristat pe toţi în barou. Era o colegă foarte bună“, ne-a declarat avocata Ana Puşcaşu.

Ionelia Vulpescu era şi membru PNL Vrancea, liberalii dând presei un comunicat în această seară, legat de trecerea avocatei în nefiinţă. “Juristul și apoi avocatul Ionelia Vulpescu a fost membru al Consiliului Teritorial de Arbitraj al PNL, pentru ca apoi să coordoneze Departamentul Juridic, amândouă aparținând de Filiala Vrancea a PNL. Ne-a părăsit pentru totdeauna un om deosebit, mereu apropiat de colegi și de problemele lor. Dispariția sa în floarea vârstei, la numai 52 de ani, va lăsa un gol imens în sufletele noastre, a celor care am cunoscut-o, am apreciat-o și nu o vom uita niciodată!“, se arată în comunicatul PNL.

Dumnezeu să o ierte! Sincere condoleanțe familiei îndoliate !

2 Responses to A murit avocata Ionelia Vulpescu! Cancerul la pancreas i-a fost fatal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.