A fost inaugurat laboratorul IT la Şcoala Generală din Slobozia Ciorăşti

Joi, în cadrul ”Săptămânii Altfel”, a avut loc la Școala “Ioan Vodă cel Viteaz” din comuna Slobozia Ciorăşti inaugurarea laboratorului IT oferit în cadrul celei de-a doua ediții a ”Bursei Școlare Premium Porc Group” – singurul eveniment educational organizat anual de către o companie privată care operează în Vrancea.

Premium porc laborator IT

După cum bine știți, sloganul Premium Porc Group este: “În Vrancea, pentru Vrancea” și el a reprezentat spiritul ”Bursei Scolare Premium Porc Group”, acest proiect fiind dedicat copiilor, cei care reprezintă stabilitatea și viitorul comunităților locale.

Premium Porc Group consideră că laboratorul IT câștigat de Școala “Ioan Vodă cel Viteaz” va ajuta și mai mult la dezvoltarea armonioasă a elevilor și va sprijini interconectivitatea acestora cu zonele urbane.
Inaugurarea laboratorului IT a fost făcută în prezența vicepreședintelui Consiliului Județean Vrancea, Ionel Cel-Mare, a inspectorului general al ISJ Vrancea, Vasilica Zaharia și a primarului comunei Slobozia Ciorăști, Elena Gîrneață.

”Bursa Școlară Premium Porc Group” s-a desfășurat la finalul anului 2014, la această competiție înscriindu-se un număr de șase echipe din municipiul Focșani, orașul Odobești și comunele Gologanu și Slobozia Ciorăști. Proiectul gândit de elevii de la şcoala “Ioan Vodă cel Viteaz” din comuna Slobozia Ciorăşti, coordonați de doamna profesor Gicuta Avram poate fi consultat aici: http://generatiaviitorului.blogspot.ro/2014/12/proiectul-nostru-in-imagini.html

Premium Porc Group va continua să investească în proiecte de dezvoltare educațională, dar și în proiecte legate de mișcarea în aer liber și cele de mediu, deoarece compania este conștientă de faptul că o comunitate trebuie să fie compusă din oameni sănătoși care să trăiască într-un mediu sănătos.

Tot din această perspectivă, Premium Porc Group a susținut și ”Concursul Naţional pentru Elevi Deficienţi de Auz”, care s-a desfășurat în perioada 6 – 8 aprilie 2015 la Focșani, oferind premii celor 50 de câștigători”, a precizat Rareș Popelcă, reprezentant Premium Porc Group.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.