A fost gasit mort in propria-i locuinta, din Tataranu

Editor stire: Lucia PERJU

Azi-noapte, poliţiştii din Tătăranu au fost sesizaţi de Z. Şerban, din localitate, cu privire la faptul că şi-a găsit vecinul mort în casă. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru cercetări şi l-au găsit pe P.Vasile, de 51 ani, din localitate, decedat în propria locuinţă. Cadavrul nu prezintă urme vizibile de violenţă şi a fost transportat la SML Vrancea în vederea efectuării necropsiei. Cercetările continuă.

Boloteşti-Accident grav din cauza oboselii

Azi-dimineaţă, pe raza localităţii Boloteşti, B. Ionică, de 34 ani, din comuna Păuleşti, în timp ce conducea auto marca Kia Rio, înmatriculat în Italia, pe fondul oboselii a adormit la volan, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în coliziune cu un podeţ de pe marginea părţii carosabile, după care s-a răsturnat. În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a Ionicăi B., de 35 ani, pasageră în autoturism.

Radare:

19.09.2009 DN2-E85:Garoafa-Bizigheşti;Garoafa;Adjud; Dumbrăveni-Popeşti,Urecheşti-Popeşti;Focşani;Domneşti-Pufeşti;Haret-Călimăneşti;Goleşti;Obrejiţa-Dumbrăveni;Pufeşti-Domneşti;

20.09.2009: DN2-E85:Sl.Bradului-Obrejiţa;Dumbrăveni-Urecheşti;Domneşti-Pufeşti;Călimăneşti-Haret;Focşani;Garoafa-Bizigheşti;Obrejiţa-Dumbrăveni;Goleşti; DN11A: Adjud-Podu Turcului; DN23A:Gologanu.

Informatii oferite de catre Biroul de presă al I.P.J. Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.