A fost găsit decedat într-o camera din propria locuinţa

La data de 19.09.2010, ora 08,00, poliţiştii din Odobeşti au fost sesizaţi despre faptul că O. Vasile, de 47 ani, din localitate, a fost găsit decedat într-o camera din locuinţa în care domicilia cu mama sa. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă şi a fost transportat la SML Vrancea în vederea efectuării necropsiei şi stabilirea cauzei morţii.

Evenimente rutiere. La data de 19.09.2010, ora 20,25, pe str. N.Titulescu din Panciu, D. Sabin, de 22 ani, din comuna Moviliţa, în timp ce conducea autoturismul marca Opel nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi, acroşând şi accidentând uşor pe D. Constantin, de 41 ani, din comuna Răcoasa, care se deplasa cu un moped.

Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului. La data de 19.09.2010, ora 23,10, pe DN 2 în afara oraşului Mărăşeşti, T. Neluş, de 30 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped, din cauza neatenţiei a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de G. Ionuţ, de 21 ani, din Mărăşeşti. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a coducătorului mopedului şi rănirea uşoară a pasagerului C. Adrian, de 41 ani, din oraş Moineşti judeţul Bacău.

Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului. La data de 19.09.2010, ora 23,10, pe DN 24 în afara localităţii Tişiţa, R. Andrei, de 25 ani, din comuna Bârnova, judeţul Iaşi, în timp ce conducea autoutilitara marca Ford a acroşat şi rănit uşor pe D. Viorel, de 34 ani, din oraşul Tecuci, judeţul Galaţi, care se deplasa ca pieton pe marginea părţii carosabile. Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

RADARE 21.09.2010 DN 2 – E 85: Obrejiţa- Urechesti; Urechesti- Popeşti; Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa- Bizigheşti; Focşani- Goleşti; Obrejiţa- Dumbrăveni; Popeşti- Dumbrăveni; Pufeşti- Călimăneşti; Haret- Domneşti; Focşani;

Comunicat primit de la Biroul de presă al I.P.J. Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.