28 de jandarmi vor asigura ordinea în cadrul competițiilor sportive din acest sfârșit de săptămână

În acest sfârşit de săptămână 28 de jandarmii vrânceni vor executa misiuni de ordine şi siguranţă publică, altele decât cele permanente pe care Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vrancea le execută atât independent cât şi în cooperare cu celelalte instituţii, astfel:

Sâmbătă, 1611.2013, începând cu ora 15.00, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vrancea va asigura câte un echipaj mobil de intervenţie pe timpul disputării meciurilor de fotbal din cadrul Superligii Vrancea, în zona imediată a stadioanelor şi terenurilor de fotbal din localităţile: Odobeşti – la meciul de fotbal dintre echipele echipele Voinţa Odobeşti şi Selena Jariştea, Cîrligele – la meciul de fotbal dintre echipele Voinţa Cîrligele şi AS Suraia, Dumbrăveni – la meciul de fotbal dintre echipele Euromania Dumbrăveni şi Unirea Ţifeşt şi Mărăşeşti – la meciul de fotbal dintre echipele FC Mărăşeşti şi AS Cîmpineanca.

Deasemenea, tot sâmbătă, un echipaj mobil de intervenţie va asigura ordinea şi siguranţă publică, în zona imediată şi apropiată a Sălii Polivalente din municipiul Focşani pe timpul disputării meciului de volei feminin din cadrul Diviziei A2, dintre echipele C.S.M. 2007 L.P.S Focşani şi C.E.T Govora CNMB Râmnicu Vâlcea.

Duminică, 17.11.a.c., începând cu ora 11.00. Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vrancea va asigura câte un echipaj mobil de intervenţie pe timpul disputării meciurilor de fotbal din cadrul cadrul Ligii a V – a în zona imediată a stadioanelor şi terenurilor de fotbal din localităţile:

Coteşti – la meciul de fotbal dintre echipele Podgoria Coteşti şi Voinţa Răstoaca, Urecheşti – la meciul de fotbal dintre Flacăra Urecheşti şi Dinamo Tătăranu, Focşani – la meciul de fotbal dintre echipele A.S. F.C. Unirea Focşani şi Victoria Vînători şi Rugineşti – la meciul de fotbal dintre echipele Trotuşul Rugineşti şi A.S.S. Victoria Pufeşti, dar şi la Sala Polivalentă din mun. Focşani la meciului de handbal din cadrul Diviziei A dintre echipele C.S.M. Focşani 2007 – CSM Călăraşi, începând cu ora 12.00 şi la meciul de futsal din cadrul Ligii I dintre echipele A.S. F.C. Progresul Focşani – C.S.M. Studenţesc Iaşi, începând cu ora 18.00.

Comunicat primit de la IJJ Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.