Vrâncenii sunt așteptați la ”Marșul pentru viață”, la Focșani și Adjud

Vrâncenii sunt așteptați la Marșul pentru viață, eveniment care va avea loc sâmbătă, 25 martie 2017, în ziua praznicului Bunei Vestiri. Ajută mama și copilul! Ei depind de tine! este tema ediției din acest an, care oferă posibilitatea dezbaterii cu privire la necesitatea sprijinirii femeilor aflate în criză de sarcină și, totodată, continuă descurajarea practicării avortului.

În municipiul Focșani, Marșul pentru viață va începe la ora 16:00 și se va desfășura pe traseul: Biserica din cadrul Unității Militare, Bd. Unirii și Piața Unirii.

De asemenea, și în orașul Adjud va fi organizat, începând cu ora 15:00, Marșul pentru viață, care va avea ca punct de plecare Biserica Buna Vestire și se va încheia la Biserica Cuvioasa Parascheva.

Organizatorii evenimentului sunt: Asociația Studenți pentru Viață, Asociația Sfântul Stelian, ocrotitorul copiilor din Focșani, Asociația Părinți pentru Ora de Religie (APOR) – filiala Vrancea, având sprijinul și binecuvântarea Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei.

Comunicat primit de la Biroul de presă al Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STIRI LIVE