Vrancea Trophy, tot mai aproape de start. Jucătoare din 46 de țări la turneul de la Focșani.

Federația Inernațională de Tenis a încheiat, la 15 iunie, ora 14,00 GMT lista cu înscrieri pentru turneul internațional feminin de tenis ”Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani by Premium Porc Group”, ediția 2017, care va avea loc în perioada 1-8 iulie la Arenele George Bucuroiu din Complexul Sportiv Milcovul Sud.

Și-au exprimat intenția de a juca la Focșani competitoare din 46 de țări, din șase continente plus Oceania. Iar prima în listă este macedoneanca Lina Gjorcheska, jucătoare situată pe locul 170 mondial! Între primele 18 jucătoare, cele care vor intra direct pe tabloul principal, se află o singură româncă, Nicoleta Dascălu, locul 346 mondial și care la ediția din 2016 a beneficiat de un wild card din partea organizatorilor.

Până la definitivarea listei, este foarte posibil ca pe tabloul principal să urce încă o jucătoare din România, Cristina Ene, finalista de anul trecut, când a fost întrecută de moldoveanca Anastasia Vdovenco, și ea între primele 18 înscrise pentru turneu!

Tenismenele care s-au înscris la turneu sunt din Macedonia, Franța, Cehia, Bulgaria, Ungaria, Germania, Ucraina, Chile, Taiwan, Slovacia, Bosnia-Herțegovina, Moldova, Italia, Romania, Elvetia, Argentina, Japonia, SUA, Grecia, Belgia, Rusia, Suedia, India, Australia, Serbia, China, Danemarca, Austria, Marea Britanie, Belarus, Spania, Bolivia, Brazilia, Olanda, Ecuador, Pakistan, Noua Zeelandă, Slovenia, Polonia, Bahamas, Israel, Irlanda, Lituania, Liban, Peru, Letonia.

”Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani by Premium Porc Group”, care oferă premii în valoare de 15.000$ + Ospitalitate și 25 de puncte WTA câștigătoarei”, are ca finanțatori tradiționali – Consiliul Județean Vrancea, Consiliul Local și Primăria Municipiului Focșani cărora li se alătură, din postura de Preseting Sponsor, Premium Porc Group. Li se adaugă pentru a oferi susținerea financiară turneului sponsorii Artifex, Pandora- Production in Fashion, Deep Serv, Migami, Dia Carn, iar trasportatorul oficial este, ca și în anii precedenți, firma ”Scorpion”.

Turneul este organizat de Federația Internațională de Tenis, Federația Română de Tenis, Tenis Club Focșani, CS Unirea Focșani, CSM Focșani 2007.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STIRI LIVE