VIDEO: Un tir s-a răsturnat pe centura Focșaniului, la Onasis, și a blocat 3 benzi de circulație. La un pas de tragedie!

Tir rasturnat pe centura Focsani

Accident spectaculos, dacă poate fi numit astfel, în această dimineață, pe centura Focșaniului, lângă Onasis. Un tir cu numere de Ilfov, care transporta ciment, s-a răsturnat după o manevră ciudată a șoferului, blocând trei benzi de circulație de pe DN 2 – E 85. Tirul a ajuns perpendicular pe axul drumului și, din fericire, nu a rănit pe nimeni și nici nu a lovit altă mașină. Șoferul are răni ușoare, însă a fost la un pas de o mare tragedie. Imaginile VIDEO oferite de Vrancea Media sunt elocvente:

UPDATE: Comunicat IPJ Vrancea

La data de 26 noiembrie a.c., ora 10.10, în oraşul Panciu, pe str.Răscoala din 1907 V. Aurel, de 33 ani, din localitate, în timp ce efectua manevra de mers înapoi cu o autoutilitara l-a acroşat pe P. Paraschiv, de 75 ani, din localitate. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului.

La data de 26 noiembrie a.c., ora 12.00, în comuna Gugeşti, poliţiştii l-au depistat pe B. Dumitru, de 45 ani, din comuna Gura Caliţei, în timp ce conducea un autoturism care avea autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar autoturismul a fost indisponibilizat.

La data de 26 noiembrie a.c., ora 12.40, în comuna Suraia pe DJ 204D, poliţiştii l-au depistat pe C. Costică, de 50 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice ( 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 26 noiembrie a.c., ora 16.00, pe DN 2N în comuna Jitia, poliţiştii l-au depistat pe G. Sorin, de 26 ani, din comuna Dumitreşti, în timp ce conducea un tractor fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Furturi cercetate de poliţişti

La data de 26 noiembrie a.c., poliţiştii din Urecheşti au stabilit faptul că în noaptea de 22/23 august a.c., V. Petruş, de 24 ani şi B. Sebi Marian, de 24 ani, ambii din localitate, au pătruns în locuinţa lui P. Iosif. De aici cei doi au sustras bunuri în valoare de de 4700 lei, poliţiştii au reuşit recuperarea prejudiciului în proporţie de 80%. Faţă de V. Petruş a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile, iar S. Marian era arestat în altă cauză. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

La data de 26 noiembrie a.c., poliţiştii din Mărăşeşti i-au depistat pe G. D. N., de 16 ani şi pe H. Andrei, de 21 ani, ambii din localitate, cărora li s-a probat săvârşirea unui furt dintr-o societate comercială din localitate.
Totodată poliţiştii au mai stabilit faptul că D. Florin, de 36 ani, din localitate, care în ultimele 6 luni a săvârşit 6 infracţiuni de furt din locuinţe. În ambele cauze cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului cauzat.

Radare

DN2-E85: Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti;Garoafa-Bizigheşti;
Goleşti- Garoafa; Goleşti – Focşani; Dumbrăveni-Urecheşti; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focşani; Mărăşeşti; Adjud;

DN 23 : Răstoaca; Vulturu;

DN 2D: Boloteşti; Vidra;

DN 2L: Panciu; Campuri.

2 Responses to VIDEO: Un tir s-a răsturnat pe centura Focșaniului, la Onasis, și a blocat 3 benzi de circulație. La un pas de tragedie!

  1. Vali 29/11/2014 at 12:30

    Și a durat aproape o zi întreagă să îl ia de-acolo… doar in Românica noastră se putea așa ceva..

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STIRI LIVE