VIDEO: Dezvăluiri incredibile despre vaccinuri, făcute de un director de producție a vaccinurilor virale, dr. Jean Francois Saluzzo

Sute de milioane de oameni au fost infectați cu viruși letali sau cancerigeni – o spune directorul de producţie a vaccinurilor virale de la o celebră firmă franceză, lider mondial în producția de vaccinuri, dr. Jean-François Saluzzo.

În prezentarea de față avem de-a face cu o autoritate în domeniu: Dr. Jean-François Saluzzo, director de producţie a vaccinurilor virale la liderul mondial în producția de vaccinuri, șef de proiect Cercetare Dezvoltare pentru vaccinurile antiSIDA și antiSARS, consultant pentru Organizația Mondială a Sănătății.

VIDEO (varianta scurtă):

Ce spune medicul despre „erorile” industriei farmaceutice (a se vedea și VIDEO):

– în anii ’60 un vaccin injectat în 60 de milioane de copii americani a fost contaminat cu virusul cancerigen SV40

– vaccinul Rotavirus fabricat de GlaxoSmithKline a fost contaminat cu un circovirus de origine porcină,

– 400 de milioane de oameni au fost contaminați cu virusul leucozei aviare prin intermediul vaccinului febrei galbene

– vaccinul antigripal conține celula MDCK un mediu de cultură excelent, dar cancerigen

– în 1955 primul vaccin antipolio a contaminat cu… poliomelită câteva sute de copii dintre care unii au decedat

– în Brazilia un vaccin antirabic a produs infectarea și moartea prin turbare a câtorva zeci de persoane

– în timpul celui de-al doilea război mondial 28.000 de soldați americani și englezi vaccinați contra febrei galbene au fost de fapt infestați cu virusul hepatitei B.

VIDEO (varianta integrală):

Ce mai afirmă medicul Saluzzo în materialul VIDEO:

Virusologii nu știu să fabrice și nu înțeleg cum funcționează vaccinurile! La fiecare vaccin nou ei bâjbâie pentru o soluție. Nimeni nu monitorizează efectele acestora după ce au fost lansate pe piață! În plus în unele cazuri vaccinurile pur și simplu nu funcționează și în ciuda cunoașterii acestui fapt propaganda concernelor farmaceutice continuă în mod criminal doar pentru profit.

Transcrierea celor mai importante pasaje din materialul video:

„Serul de vaca-SVF trebuie verificat extrem de bine, ca nu cumva sa introduca virusi precum BCE-ul in vaccinuri, si sa va treziti astfel cu insasi produsul vaccinal contaminat”.

”Mi-a trebuit ceva timp sa înteleg ca riscul potential al vaccinurilor nu vine de la efectele secundare. Pe acestea le cunoastem (… in realitate printre efectele secundare ale vaccinurilor se află și decesul!..). Problema vine insa din accidente stupide de parcurs, in care alti virusi se introduc in vaccinul final”.

Astfel, in anii 60, s-a produs o drama, caci celulele rinichilor de maimuta erau contaminate cu un virus numit SV40, un virus tumorigen, care in laborator provoaca cancer pe cobai, iar noi am descoperit abia dupa ca acest virus contaminase vaccinurile, in special cele utilizate pentru copii. 60 de milioane de americani au primit acest vaccin tumorigen, dar am avut noroc ca nu era adaptat la organismul uman ?!? (n. r. – ce coincidență din anii ’60 cazurile de cancer au explodat in toata lumea…) ”

Nu demult s-a descoperit ca vaccinul Rotavirus, fabricat de firma GSK era contaminat cu un circovirus de origine porcina. Inca odata, am avut noroc ca acest circovirus nu era patogen pentru om! (n . r. – faptul ca aparent nu e patogen nu inseamna ca nu are alte efecte nocive asupra organismului)

”Când spui „vaccin rujeola” bineînteles ca virusul rujeolei este important, dar nu trebuie neglijata materia prima serumul de vaca SVF care a servit drept cultura obtinerii virusului, nici tripsina cu care se decupeaza celulele, sau însasi celula de origine aviara care poate contine ceva neprevazut. A fost si cazul vaccinului contra febrei galbene care s-a contaminat cu virusul leucozei aviare iarasi s-a produs o drama. Iarasi am avut noroc, caci 400 de milioane de persoane s-au contaminat cu un virus activ care s-a multiplicat in organsimul lor, dar virusul nu a devenit patogen in organismul uman!”

”Industria vaccinurilor are o viziune diferita: ea nu se îngrijoreza de acele boli misterioase, dificil de diagnosticat precum Autismul, scleroza in placi etc…ACESTE AFECTIUNI POST-VACCINALE NU-L PREOCUPA PE FABRICANT!”

”Celula MDCK este utilizata in productia vaccinului antigripal. Este un mediu de cultura excelent, DAR ESTE TUMORIGENA. Ca atare s-a iscat o dezbatere a filosofica pro si contra in folosirea unor celule tumorigene destinate vaccinarii copiilor.”

”Printre fabricanti unii afirma ca cantitatea de informatia genetica ADN folosita este extrem de mica deci fara risc, dar opozantii spun: „Atentie , este vorba de vaccinuri pentru copii 1-5 ani, iar peste 50 de ani, care vor fi consecintele?” Deci utilizarea unor astfel de celule este supusa unei vii controverse.

”Trecem mai departe: inactivarea virusului vaccinal. Repet ce am spus pana acum: nu sunt importante radacinile virale: rujeola, rubeola etc… pe care le cunoasteti bine deja, ci virusii inactivi, deci vom vorbi despre procedeul acesta crucial al inactivarii!”

”Aici am sa va spun o alta anecdota…hmm, …care, pardon nu-i prea anecdotica. Deci in 1955, când primul vaccin contra Polio a fost realizat a fost un eveniment extraordinar: primul vaccin realizat pe cultura de celule, extrase din rinichi de maimuta. A fost un eveniment planetar! A fost un entuziasm care a depasit pe cel de la sfarsitul razboiului. Din pacate, nu mult dupa entuziasmul acesta, un astfel de vaccin produs de laboratoarele Cuter nu a fost inactivat îndeajuns si a contaminat peste 290 de copii cu poliomielita, printre care au fost si numeroase decese”.

”Vaccinurile dau frisoane cateodata. Daca mâine un vaccin al antirabic nu este bine inactivat firma Sanofi dispare! Aceste riscuri nu o sa dispară niciodată… Un astfel de caz s-a produs in Brazilia, si a provocat moartea a câtorva zeci de persoane, si moarte de turbare!”

”Haideti, inca o trasnaie din istoria vaccinala: Un caz celebru legat de febra galbena s-a produs in razboiul mondial din 40′ când au fost vaccinati toti soldatii din armata americana care plecau la razboi, de asemenea si englezi, francezii nu, ca ei sunt anormali…Din pacate, iarasi a avut loc o tragedie: o dramatica epidemie de hepatita B: 28.000 de soldati cu Hepatita B DIN CAUZA VACCINARII contra febrei galbene! Ei bine, a fost teribil: epidemii de hepatita B pe submarine, etc…si cazurile au fost consemnate doar partial si sporadic, iar printre cei vaccinati a fost si o personalitate marcanta a epocii: Winston Churchill- contaminat si el cu Hepatita B. Biograful lui a scris ca ficatul lui Churchill .. era asa distrus ca prin miracol nu a basculat si soarta razboiului.

Vedeti deci cum un vaccin poate schimba soarta lumii! Bun. Acum, in timpul ramas va întreb: Cum sa producem un vaccin sigur? Va raspund tot eu: NU STIM CUM SA FABRICAM UN VACCIN!”

– …Apropo, voi care filmati, o sa difuzati asta la televiziune? (n. r. – deci era constient de ce afirmatii face!)

Revenim: cum sa fabricam deci un vaccin ? Nu avem reteta miracol! Stiti de ce ? Pentru ca la aparitia unui nou virus, problema este developarea unui nou vaccin. Exemplu elocvent este aparitia virusului HIV. Un vaccin care nu a demarat bine de la început nu-l mai poti îmbunatati dupa. Iata, vaccinul anti-malaria, au trecut deja X ani…. vaccinul anti-herpes din anii 60, nu am obtinut nimic. Nu mai spun de sifilis etc… In concluzie, daca ne înglodam de la început cu un vaccin, extrem de greu se mai poate recupera ceva.

Este extraordinar insa ca in general vaccinurile merg din prima, precum in cazul hepatitei B.Cazul ei este extraordinar: un fragment de proteina care protejeaza un organ precum ficatul, este extraordinar! (n. r. – deci totul e dupa cum ne e norocul: ori merge vaccinul ori mergem noi…la groapa!)

Odata ce un vaccin a fost pus pe piata, nimeni nu mai monitorizeaza pacientii! Deci astazi, când apare un virus nou, nu stim cum vaccinurile anterioare au functionat, ca sa ne inspiram pentru un nou vaccin!

Eu cred ca pentru a progresa in domeniul realizarii vaccinurilor ar trebui sa monitorizam la persoanele deja vaccinate efectul imunitar. Bâlciul acesta cu: „am un virus – îl inactivez – fac un vaccin…vedeti si voi: când merge-merge, când nu… suntem blocati.

Cu HIV-ul iar nu stim ce sa facem caci suntem într-o situatie inedita referitor la protectia imunitatii mucozale. Nimeni nu a reusit sa faca un vaccin de protectie mucozala, contra sifilisului sau a unei infectia monococa! Nu am gasit inca solutia acestor actiuni din simplul motiv ca se pune caruta înaintea boilor! Nu? Parca asa se spune…

Deci repet: NU STIM CUM FUNCTIONEAZA UN VACCIN SI PENTRU FIECARE NOU VACCIN ORBECAIM PENTRU O SOLUTIE!”

One Response to VIDEO: Dezvăluiri incredibile despre vaccinuri, făcute de un director de producție a vaccinurilor virale, dr. Jean Francois Saluzzo

  1. Adolf 03/05/2017 at 16:25

    Pentru holocaustul ăsta, ce politicieni trebuie trași la răspundere???

    Răspunde

Scrie un comentariu

STIRI LIVE