VIDEO (+18): Atenţie, imagini care vă pot afecta emoţional. 4 tineri din Vintileasca au murit într-un accident rutier pe DN 2 – E 85, la intersecţia cu Slobozia Bradului.

UPDATE 4. Ce a distribuit Mihaela Stoian pe Facebook cu câteva zile înainte să moară în accident. Clici aici: POSTĂRI STRANII pe FACEBOOK legate de drama tinerilor morţi în accidentul de joi. Ce imagini a pus una din tinerele decedate în accidentul de joi, cu câteva zile înainte să moară.

UPDATE. Comunicat IPJ Vrancea: La data de 1 octombrie a.c., orele 16.45, pe DN2 E85, km.153+400m, în afara localităţii Slobozia Bradului, un bărbat, de 56 ani, din comuna Ulmeni, judeţul Dîmboviţa, în timp ce conducea un autoturism VW, nu a păstrat o distanță regulamentară în mers față de un autoturism Opel, condus de un tânăr, de 27 ani, din comuna Vintileasca, judeţul Vrancea, care era oprit pe banda de lângă axul drumului pentru a efecua virajul la stânga pe un drum agricol modernizat, deschis circulației rutiere şi l-a tamponat în partea din spate, proiectându-l ulterior pe contrasens, într-un autotractor. Din impact, autoturismul Opel a fost proiectat într-un alt autoturism, care circula în același sens de mers.

A rezultat astfel decesul conducătorului autoturismului Opel şi a altor trei pasageri din acelaşi autovehicul, în vârstă de 18, 19, respectiv 25 ani, toţi din comuna Vintileasca, judeţul Vrancea. De asemenea, conducătorul autoturismului VW şi un bărbat, de 52 ani, din comuna Vulcana-Pandele, judeţul Dîmboviţa, au fost răniţi grav, iar două minore în vârstă de 16, respectiv 15 ani, pasagere în acelaşi autoturism, au fost rănite uşor. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilrii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

accident mortal 4 victime e 85

Ionuţ Tufănoiu

Ionuţ Tufănoiu

4 morţi şi 3 răniţi este tragicul bilanţ al accidentului de azi de pe E 85. Ionuţ Tufănoiu, 25 ani, prietena lui, Mihaela Stoian, 19 ani, Dănuţ Rucăreanu, 25 ani, şi Liliana Lăptucă (însărcinată în patru luni cu un băieţel), 20 ani sunt cele patru victime ale accidentului mortal.

Mihaela Stoian

Mihaela Stoian

Şoferul maşinii cu nr. VN 25 LEU, Ionuţ Tufănoiu, a oprit pe E 85, pentru a face stânga spre Slobozia Bradului, intenţionând să scurteze drumul către Bordeşti, după care urmau să ajungă la Vintileasca.

În momentul în care Tufănoiu a oprit, a fost izbit din spate de un şofer din Dâmboviţa, Ştefan Milea (57 de ani). Milea se afla în maşină cu Elena Milea, de 16 ani, fiica sa, Adina Nicolae, de 12 ani, și Victor Mihalache, de 34 de ani, toți din Dâmbovița.

Ştirea iniţială:

Un Opel Vectra cu numere de Vrancea (VN 25 LEUa oprit pentru a face la stânga, iar din spate a venit un Volkswagen Polo – DB 07 TCS – (cu 2 bărbaţi şi două fete minore de 12, respectiv 16 ani) care l-a lovit şi l-a proiectat pe sensul opus, într-o cisternă. Persoanele decedate erau în Opelul Vectra (doi tineri şi două tinere).

ATENŢIE: VIDEO cu un puternic impact emoţional. Interzis minorilor!

În urmă cu câteva minute (în jurul orelor 17.00) s-a produs un accident mortal de circulaţie pe DN 2 – E 85, la intersecţia cu drumul care duce la Slobozia Bradului. Trei maşini au fost implicate în accidentul care s-a soldat cu patru morţi, conform informaţiilor primite de la Poliţie. Este unul din cele mai grave accidente produse în Vrancea, în ultimii ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STIRI LIVE