Un batran din Ciorasti a fost gasit spanzurat intr-o magazie a locuintei

La data de 01 mai a.c., orele 08.30, poliţiştii din Ciorăşti au fost sesizaţi despăre faptul că V. Neculai, de 85 ani, se află spânzurat într-o magazie a locuinţei. Batrânul a fost gasit de fiii sai care se aflau in vizită la acesta. Cadavrul nu prezenta alte urme de violenţă în afara celor specifice de spânzurare şi a fost transportat la S.M.L Focşani, în vederea efectuării necropsiei.

Evenimente rutiere

La data de 01 mai a.c., orele 05:30, poliţiştii Serviciului Rutier Vrancea l-au identificat pe C. Ionuţ Iulian, de 29 ani, din comuna Vânători, în timp ce conducea auto marca Dacia, fără a deţine permis de conducere. Cu ocazia testării alcooltest a rezultat o concentraţie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal şi va fi cercetat în stare de libertate.

La data de 30 aprilie a.c., orele 21:45, poliţiştii din Tulnici l-au identificat pe F. Azrel, de 42 ani, din municipiul Tecuci în timp ce conducea auto marca Opel. Cu ocazia verificărilor facute de poliţişti s-a stabilit ca autoturismul era neînmatriculat si are numere de înmatriculare false, iar barbatul nu poseda permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvarşirea infracţiunilor de Conducerea pe drumurile publice a unui auto de catre o persoana care nu detine permis de conducere, Conducerea pe drumurile publice a unui auto neînmatriculat şi cu numar fals.

La data de 01 mai a.c., poliţiştii din Mărăşeşti l-au identificat pe G. Valeriu, de 41 ani, din Mărăşeşti, în timp ce conducea auto marca Nissan fără a poseda permis de conducere. Tot la aceeasi data poliţiştii din Focşani au identificat-o în trafic pe C. Amalia Elena, de 27 ani, din comuna Goleşti, în timp ce conducea auto marca Opel. În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul ca autoturismul din circulaţie. În ambele situatii au fost intocmite dosare penale.

RADARE 03.05.2011: DN 2 – E 85: Obrejiţa- Urechesti; Urechesti- Popeşti; Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa- Bizigheşti; Focşani- Goleşti; Obrejiţa- Dumbrăveni; Popeşti- Dumbrăveni; Pufeşti- Călimăneşti; Haret- Domneşti; Focşani;

Comunicat primit de la Biroul de presă al I.P.J. Vrancea

Scrie un comentariu

STIRI LIVE