ULTIMA ORĂ (update!!!): Un părinte a povestit reporterilor noştri că un bărbat a vrut să scoată cu forţa o elevă din curtea Şcolii nr. 8 din Focşani.

UPDATE 2: Noi informaţii obţinute de reporterii noştri conduc către ideea că există două cazuri distincte în ancheta Poliţiei şi că incidentul din zona Şcolii 8, legat de fetiţa de 12 ani, ar fi fost exagerat de copiii care au povestit părinţilor ceea ce ştiau de la colegi. Însă cert este că în al doilea caz, procurorii au decis deja punerea sub control judiciar a unui focşănean (Maricel B.), de 40 de ani, pe care îl acuză de corupţie sexuală. Vom reveni cu detalii.

UPDATE: Noi informaţii despre bolnavul psihic care acostează fetiţe în zona Şcolii nr. 8 din Focşani! Ieri, individul (pe nume Maricel B.) a ademenit două micuţe de 6 ani (eleve la o şcoală pregătitoare) la el în maşină (VN 75 B__) spunându-le că le dă îngheţată. Fetele au intrat în maşina obsedatului care a început să le mângâie. Imediat, micuţele s-au speriat şi au ţipat, ieşind din autoturism. 

Tatăl fetiţelor va fi audiat mâine dimineaţă, la Poliţia Focşani, conform informaţiilor pe care le deţinem la această oră! Oamenii legii îl cunosc pe agresor şi ar putea să-l cheme la audieri. VOM REVENI CU DETALII!

Ştirea iniţială:

Incident îngrijorător la Școala Generală Nr. 8 „Alexandru Vlahuţă” din Sud, unde o elevă de clasa a VI-a a fost abordată de către un individ în vârstă chiar în în curtea instituției de învățământ, sub pretextul de a-i dărui bomboane.

Scoala 8 Focsani

FOTO: RomâniaTV.net. Paza școlii și tatăl fetiței s-au autosesizat după ce aceasta le-a povestit ce a pățit.

Cerem ca Poliția Locală, paza din cadrul instituțiilor de învățământ, cadrele didactice și chiar părinții, să se autosesizeze pentru rezolvarea cât mai rapidă a acestui caz, care poate avea repercursiuni grave asupra copiilor noștri, mai ales asupra celor mici. Solicităm ca instituțiile de Specialitate să se autosesizeze de asemenea și să interneze astfel de persoane cu handicap psihic care sunt înregistrate la ei cu boli grave și periculoase pentru societatea civilă„, a precizat Ramona I., unul dintre părinţii care au asistat la incidentul petrecut ieri.

Vom reveni cu detalii!

2 Responses to ULTIMA ORĂ (update!!!): Un părinte a povestit reporterilor noştri că un bărbat a vrut să scoată cu forţa o elevă din curtea Şcolii nr. 8 din Focşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STIRI LIVE