ULTIMA ORA: Tribunalul Vrancea va relua tragerea la sorti a presedintilor sectiilor de votare tinand cont atat de lista ex-prefectului Raluca Dan, cat si de cea a actualului prefect Ion Oprea

Autor: Cristi IRIMIA

Grefierul Duna (centru) va extrage alte nume pentru alegerile de duminica

Grefierul Duna (centru) va extrage alte nume pentru alegerile de duminica

Astazi, 17 noiembrie 2009, la ora 16.00, Tribunalul Vrancea va relua procedura de tragerea la sorti în vederea desemnării preşedinţilor birourilor electorale ale secţiilor de votare şi a locţiitorilor acestora. Sedinta este publică, iar grefierul Cristi Duna va extrage noii presedinti si loctiitori de sectii dintr-un total de 2151 de persoane, cu precizarea ca 66 de nume se regasesc pe ambele liste.

Autoritatea Electorala Permanenta a avizat si listele prefectului Ion Oprea, dar le-a pastrat si pe cele ale Ralucai Dan, desi pledoaria lui Oprea tinuse de faptul ca listele ex-prefectului au fost intocmite in mod nelegal. In mod normal, AEP trebuia sa decida in favoarea unei singure liste, dar a ales sa faca o „ciorba” pentru a impaca si „capra si varza”. Astfel, Tribunalul are la dispozitie, acum, 2151 de pesoane, 980 de pe prima lista si 1071 de pe cea de-a doua (a lui Oprea). 66 se regasesc pe ambele liste, astfel ca se vor „tria” numele ce vor fi plasate in urna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STIRI LIVE