ULTIMA ORĂ: GRAV ACCIDENT în intersecţia de la Dance Club – „Lacto Vegetarian”

În urmă cu câteva minute s-a produs un grav accident de circulaţie, în intersecţia de la Dance Club – Lacto Vegetarian. Un Peugeot s-a ciocnit violent cu o maşină de teren, un Mitshubishi, impactul fiind atât de puternic încât s-au declanşat sistemele air-bag.

UPDATE: La volanul maşinii Peugeot se afla un pompier de la ISU Vrancea, pompier aflat în timpul liber. Din păcate, el a fost rănit grav la picior, având dublă fractură de tibie şi peroneu, precum şi alte traumatisme.

Şoferul de pe Mitsubishi circula dinspre „Ceasul Rău” în direcţia BIG şi la un moment dat a virat brusc la stânga, spre Dance Club, fără a acorda prioritate maşinii Peugeot, care se deplasa din direcţia BIG spre „Ceasul Rău”.

Vom reveni cu detalii.

accident dance club 2 accident dance club

3 Responses to ULTIMA ORĂ: GRAV ACCIDENT în intersecţia de la Dance Club – „Lacto Vegetarian”

 1. Dan 05/11/2015 at 13:46

  Cred ca daca semaforul aflat pe sensul spre centru ar fi intarziat cu cca 5 secunde fata de cel de pe sens opus, s-ar evita graba unor soferi de a taia calea pentru a vira la stanga pe Stefan cel Mare. Acea intersectie, ca multe alte locuri din oras, sunt parca pregatite pentru producerea accidentelor.

  Răspunde
 2. eu 05/11/2015 at 14:09

  Grav?! Omule spectaculos poate! Grav era daca erau victime, morti , raniti etc. S-au declansat sitemele airbag si asta inseamna grav?

  Răspunde
 3. eu 08/11/2015 at 18:17

  Bai :eu:tu ai citit articolul?Ai vazut ca acolo scrie ca cel de la Isu este grav ranit la picior?

  Răspunde

Scrie un comentariu

STIRI LIVE