Trupa Protha, locul III la Festivalul Național de la Timișoara

La Timişoara, în perioada 21/30 iunie, s-a desfăşurat, la Casa Tineretului, cea de a IX-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru pentru Copii şi Tineri „Copil în Europa” în organizarea Asociaţiei Culturale Pentagon.

Între cele 22 de trupe selectate a fost şi Trupa de Teatru Protha, din Panciu, cu spectacolul „Mecanica inimii” după Mathias Malzieu, în regia lui Cătălin Sfîrloagă.

Juriul acestei ediţii a festivalului prezidat de Doru Maniu, actor la Teatrul Merlin din Timişoara, a acordat la secţiunea spectacole premiul al III-lea trupei din Panciu. Juriul a mai acordat premiul al III – lea, pentru interpretare rol feminin, pentru rolul Madeleine, Biancăi Carabă, menţiune pentru interpretare rol masculin, pentru rolul Jack, lui Eusebiu Isac. La secţiunea grafică afişe a festivalului afişul spectacolului „Mecanica inimii” după Mathias Malzieu, creat de Costin Tiron, i-a fost acordat premiul al II-lea.

Prezenţa la acest festival a fost posibilă ca urmare a parteneriatului existent între Asociaţia Protha şi Primăria Panciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STIRI LIVE