Trupa de Teatru „Protha” din Panciu va participa la tabăra naţională „Jocul ca teatru”

Trupa de Teatru ”Protha” din Panciu a fost selectată să participe în perioada 27 august – 2 septembrie 2013, la ediția a II-a a Tabărei Naționale ”Jocul ca teatru” care va avea loc la Centrul de Agrement pentru Tineret Ocna Sibiului.

Trupa Protha premiata la Braila

Tabăra este organizată de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu și la ea participă un număr de 70 de tineri (între 14-35 ani) din toată țara și are ca scop dezvoltarea abilităților de comunicare și a personalității prin implicarea în activități de educație nonformală folosind tehnicile de artă dramatică. Participanții vor fi implicați și în realizarea blogului taberei, materiale video, scenarii dramatice și jurnalul taberei.

Partenerii instituției organizatoare a acestei tabere sunt Asociația DRAMA CENTER 07 Sibiu și Asociația Internațională de Tineret ”Become” Sibiu. Această tabără va veni după ce Protha va participa la Festivalul concurs Ideo Ideis, care va avea loc între 8 şi 16 august. După tabăra de la Sibiu, Protha va ajunge la Falticeni, pentru un nou festival de teatru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STIRI LIVE