Trei infractori au fost arestați pentru că au obligat mai multe tinere să se prostitueze

În urma a 7 percheziții desfășurate la locuințele membrilor unei grupări infracționale, trei infractori au fost arestați preventiv pentru trafic de persoane și trafic de minori.

La data de 28 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vrancea, au desfășurat 7 percheziții, pe raza orașului Odobești, județul Vrancea, la domiciliile membrilor unei grupări infracționale.

Din invesigații a reieșit că, din anul 2015, trei bărbați, de 61, 34 și 24 de ani, din județul Vrancea, ar fi racolat, adăpostit și transportat mai multe tinere, obligându-le să practice prostituția atât în țară cât și internațional.

Împotriva celor trei s-a dispus măsura reținerii pentru 24 ore, urmând a fi prezentați Tribunalului Vrancea, cu propunerea de arestare preventive, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și trafic de minori. În activități au fost angrenați și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea și jandarmi”, se arată într-un comunicat primit la redacție.

Scrie un comentariu

STIRI LIVE