Știri locale Focșani: Școala Anghel Saligny va avea un teren de handbal, sintetic și cu nocturnă

Dupa ce elevii de la Scoala Stefan cel Mare se bucura de o moderna baza sportiva in aer liber a scolii constand intr-un teren de baschet, unul de volei si doua terenuri de handbal, in curand, va avea loc inaugurarea altei baze sportive scolare din Focsani. La Scoala Anghel Saligny, in urma semnarii unui parteneriat intre conducerea scolii si o firma privata, in curand se va inaugura un teren de handbal, sintetic si cu nocturna. Terenul va fi folosit de elevii unitatii pe perioada cursurilor, iar in restul timpului va fi gestionat de firma privata.

Se reabiliteaza spatiile verzi si trotuarele din Sud

Printr-un proiect european de 59 de milioane de lei în partea de Sud a Focsaniului, vor fi reabilitate spatiile verzi, trotuarele si vor fi amenajate parcări. Una dintre componentele acestui proiect se referă si la modernizarea a 25 de statii de autobuz. Potrivit proiectului, modernizarea statiilor de autobuz vizează crearea unei retele de statii de autobuz interactive, administrabile centralizat.

S-au finalizat lucrarile de reabilitare a retelelor de apa si canalizare din Marasesti

CUP Focsani a finalizat lucrărilor de reabilitare si extindere a retelelor de apă si canalizare în localitatea Mărăsesti. Lucrările au început in martie 2011, valoarea totală a investitiei ridicându-se la 14 milioane de lei fără TVA. In urma a investitiei a fost reabilitată reteaua de alimentare cu apă pe 27 de străzi. Infrastructura a fost, de asemenea, extinsă pe 11 străzi. Reteaua de canalizare a fost si ea extinsă pe 40 de străzi din Mărăsesti.

Aseara, Vrancea s-a zguduit

Vrancea s-a zguduit din nou, aseara. Cutremurul cu magnitudidea 3,3 grade pe scara Richter a avut loc o adâncime de 147 de kilometri, la ora 20:05, în apropierea localitătilor: Covasna (41 km), Ramnicu Sarat (45 km), Focsani (48 km), Targu Secuiesc (55 km), Buzau (57 km). Alte doua seisme au avut loc in Vrancea, duminica.

Radio Dada

Scrie un comentariu

STIRI LIVE