Soții Dorinel și Aurelia Modreanu, implicați în accidentul mortal de aseară, sunt în afara oricărui pericol.

Marius Ulmeteanu Elena Stoica Dorinel Modreanu si Carmen Ion

Ieri, la ora 21.37, pe DN2 – E85 în afara localităţii Obrejiţa la km.157+150 m C. Luminiţa (n. r. – Luminița Cucoașă), de 22 ani, din comuna Dumitreşti, în timp ce conducea un autoturism marca Opel, la ieşirea dintr-un peco, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului marca Land Rover condus regulamentar pe direcţia Buzău-Focşani de M. Dorinel (n. r. – Dorinel Modreanu – FOTO 2 DREAPTA), de 50 ani, din municipiul Focşani.

În urma producerii accidentului a rezultat decesul Luminiţei C., rănirea gravă a pasagerului din Opel V. Silviu, de 26 ani, din municipiul Rm. Sărat, judeţul Buzău şi a pasagerei din Land Rover M. Aurelia (n. r. – Aurelia Modreanu), de 47 ani, din municipiul Focşani şi rănirea uşoară a minorului V. I., de 10 luni, din municipiul Rm Sărat, judeţul Buzău, pasager în Opel şi M. Andreea, de 18 ani, din municipiul Focşani, pasager în Land Rover. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Alte informații primite de la IPJ Vrancea: 

La data de 2 septembrie a.c., ora 10.30, în comuna Tătăranu, C. Marian, de 34 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de atelajul hipo care circula în aceeaşi direcţie, intrând în coliziune cu acesta. În urma coliziunii conducătorul atelajului P. Marian, de 43 ani şi pasagerul P. Marius, de 20 ani, ambii din comuna Tătăranu, au fost răniţi uşor.

La data de 2 septembrie a.c., ora 12.00, poliţiştii din Goleşti l-au depistat pe L. Ion, de 38 ani, din comuna Gologanu, în timp ce conducea un tractor, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 2 septembrie a.c., ora 12.20, I. Gheorghe, de 62 ani, din municipiul Tecuci, judeţul Galaţi, a condus un autoturism în localitatea Obrejiţa şi a acroşat-o cu partea laterală stânga pe minora Ş. N., de 9 ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea drumului public prin loc nemarcat şi fără să se asigure, accidentând-o uşor.

La data de 2 septembrie a.c., ora 17.05, pe DN2 E85, la km. 167+630 metri în afara comunei Popeşti, R. Marin Dorinel, de 37 ani, din comuna Mera, în timp ce conducea o autoutilitara pe direcţia Buzău – Focşani, nu a acordat prioritate de trecere pietonului T. Elena, de 26 ani, din comuna Popeşti-Leordeni, judeţul Ilfov, care traversa strada regulamentar pe marcaj pietonal.

În urma producerii accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului şi avarierea unui autoturism care era oprit pe banda unu, pe acelaşi sens de mers, pentru a acorda prioritate de trecere pietonilor.

Deces cercetat de poliţişti

La data de 2 septembrie a.c., ora 15.30, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că T. Gheorghe, de 71 ani, din comuna Dumitreşti, în timp ce conducea pe un drum forestier din punctul Trestia un atelaj hipo încărcat cu material lemnos, a pierdut controlul atelajului şi s-a răsturnat, fiind prins sub încărcătură. La faţa locului echipajul medical sosit a constatat decesul persoanei. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

2 Responses to Soții Dorinel și Aurelia Modreanu, implicați în accidentul mortal de aseară, sunt în afara oricărui pericol.

Scrie un comentariu

STIRI LIVE