Simona Halep a pornit de la mici turnee! :) Trei săptămâni până la startul ediției 2017 a turneului de tenis feminin Vrancea Trophy

”Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani by Premium Porc”, mai are trei săptămâni până la start! Organizatorii competiției încep un program de comunicare pentru ca numeroșii iubitori ai tenisului – practicanți sau doar consumatori ai superbului spectacol sportiv oferit de acest sport – să afle în timpul cel mai scurt noutăți despre turneu!

Vrancea Media este partener media al turneului!

Pentru astăzi, informațiile despre fixarea în timp, spațiu și finanțare a celei mai importante competiții internaționale din Vrancea ultimului deceniu!

Turneul va fi dedicat și în acest an tenisului feminin, cu participare ce acoperă, practic, toate continentele! Grația, eleganța și clasa jucătoarelor care au impresionat în ediția de anul trecut vor putea fi din nou admirate pe arenele George Bucuroiu din Complexul sportiv Milcovul Sud în perioada 1-8 iulie. ”Și în acest an am decis să aducem mai aproape tuturor celor interesați – sportivi, părinți, amatori, iubitori ai tenisului – tenisul jucat de junioare și sportive profesioniste din întreaga lume, având ca obiective câștigarea celor 15.000$ puși în joc + Ospitalitate, dar si a celor 25 de puncte WTA ce vor reveni câștigătoarei”, ne-au precizat organizatorii.

Un element de noutate foarte important este alăturarea firmei Premium Porc SRL principalilor finanțatori ai competiției de tradiție care a statuat Focșaniul ca un pol de interes în Calendarul Federației Internaționale de Tenis!

Ca și la cele 11 ediții precedente, intrarea la jocuri va fi liberă!

Petrică BUTUC, ofițer de presă
Focșani, 8 iunie 2017

Scrie un comentariu

STIRI LIVE