Sens giratoriu pe E 85, la intersecţia cu drumul care duce la Coteşti?

Laurentiu Tigaeru in conferinta la PNLToamna aceasta ar putea aduce o modificare importantă pe DN 2 – E 85, la intersecţia cu drumul care duce spre Coteşti, intersecţie în care au murit mulţi oameni în ultimii 20 de ani. Deputatul liberal Laurenţiu Ţigăeru Roşca va ridica problema locaţiei respective miercuri, 2 octombrie, la Ministerul Transporturilor. „Vreau să pun pe tapet la nivel central situaţia din Vrancea, pentru că au murit oameni acolo, la intersecţia spre Coteşti, fie din vina şoferilor, fie din cea a pietonilor. Se impune un sens giratoriu şi la intrarea în Focşani, dinspre Goleşti„, a precizat Ţigăeru.

Deputatul de Vrancea s-a referit la demersul pe care îl va face în cadrul emisiunii „Politic Media”, de pe Vrancea Media TV, acolo unde a discutat şi despre ce îi aşteaptă pe şoferi, având în vedere modificările ce vor fi aduse Codului Rutier.

Amplasarea unui sens giratoriu provizoriu (cu „parapeţi” din plastic, cum a fost la Urziceni la un moment dat) nu ar presupune costuri foarte mari, urmând ca în primăvară să înceapă lucrările pentru a fi făcut un sens giratoriu din beton şi pământ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STIRI LIVE